Да чукна на дърво...
SANDO 1 написа:Ха то нов внос кола на под 300 000 няма.Тия къде ги пише 145 000 всичко е манипулирано,или е много голям късмет да попаднеш на реална такава![]()
Моята съм сигурен,че е поне на 300-400 хил.иначе като я взех пишеше 144 000
Прав си колега и моята печка е минимум на толкова,и аз и навартях кам 120 хиляди за 6 години,и ко стана то-половин молон.Честито,за новата колаSANDO 1 написа:Ха то нов внос кола на под 300 000 няма.Тия къде ги пише 145 000 всичко е манипулирано,или е много голям късмет да попаднеш на реална такава![]()
Моята съм сигурен,че е поне на 300-400 хил.иначе като я взех пишеше 144 000
BG_POLICE написа:Знаете ли кое е най-жалкото обаче когато на пазара попаднеме на коли които са на реални километри примерно 250 000 и всеки вика "Ебаси тая са и скъсали гъза от каране, я да потърся някоя до 150 000 километра" и това без да се отчете, че на другата километража е врътнат 100 - 200 хиляди километраИ в крайна сметка какво се получва - култовия израз "Моята кола е на реални 120 000 километра, нищо че е 1995 година
" Аз на 100% ще съм сигурен в пробеха на един автомобил, когато го изкарам от магазина чисто нов
и затова единствената кола на която мога да си заложа главата, че е на реални километри е Вартбурга ми
закупен 1988г. от нашите, аз го взех да го карам на 79 000, а сега е на 120 и няколко хиляди
Както един човек беше написал в обява за кола която продава - "Ако Ви се виждат много километрите, кажете на колко я искате и дайте парите"
Burner_inc написа:
Не на всички тройки се превърта километража на 300к
VWGT написа:а забелязахте ли, че като се анулира километража изчезна надписа total, това дали е признак за превъртян от самосебе си километраж, и коли на по 150к без този надпис, реално са на 450к ?
nikson85 написа:VWGT написа:а забелязахте ли, че като се анулира километража изчезна надписа total, това дали е признак за превъртян от самосебе си километраж, и коли на по 150к без този надпис, реално са на 450к ?
да и аз видях изчезва надписа тотал , значе аз го имам и моета тройка е на под 300 000км
BG_POLICE написа:nikson85 написа:VWGT написа:а забелязахте ли, че като се анулира километража изчезна надписа total, това дали е признак за превъртян от самосебе си километраж, и коли на по 150к без този надпис, реално са на 450к ?
да и аз видях изчезва надписа тотал , значе аз го имам и моета тройка е на под 300 000км
Дано си прав колега, но нали знаеш, никога не може да си сигурен на 100%
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта