Да чукна на дърво...
Какво показва километража на вашето VW.
- Pacho B
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Какво показва километража на вашето VW.
touran 105hp 1.9 250/300k 
Да чукна на дърво...
Да чукна на дърво...
SANDO 1 написа:Ха то нов внос кола на под 300 000 няма.Тия къде ги пише 145 000 всичко е манипулирано,или е много голям късмет да попаднеш на реална такава![]()
Моята съм сигурен,че е поне на 300-400 хил.иначе като я взех пишеше 144 000
Вяка тройка се превърта на 300 000км и се занулява
http://www.youtube.com/watch?v=7Mxl3BCg3Y4
със сигурност е и при по- новите модели след 1998г.
нашите кошници са на над 300к повечето
моета примерно се надявам да е на 470 000км

другия вариант е да е на милион
и все още държи здраво като куче
Последна промяна от nikson85 на Чет 10 фев 2011 14:35, променено общо 2 пъти.
- aylin78
- Автомобил:
- Двигател:
Прав си колега и моята печка е минимум на толкова,и аз и навартях кам 120 хиляди за 6 години,и ко стана то-половин молон.Честито,за новата колаSANDO 1 написа:Ха то нов внос кола на под 300 000 няма.Тия къде ги пише 145 000 всичко е манипулирано,или е много голям късмет да попаднеш на реална такава![]()
Моята съм сигурен,че е поне на 300-400 хил.иначе като я взех пишеше 144 000
Ами нормално е за бус нов внос да си е на 300-400 000,те хората в еропа си карат всеки ден по минимум 100 километра с колите,4е бусовете по4ти не спират - Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Малко се отплескам от темата,но ако една кола е карана с качествени масла,филтри,консумативи...демек подържал си е човека.
Няма много значение километража.Може и на 500 000 да е и да роботи по-добре от някоя юркана на 200 000 да речем.
Няма много значение километража.Може и на 500 000 да е и да роботи по-добре от някоя юркана на 200 000 да речем.
-
BG_POLICE
- Автомобил:
- Двигател:
Знаете ли кое е най-жалкото обаче когато на пазара попаднеме на коли които са на реални километри примерно 250 000 и всеки вика "Ебаси тая са и скъсали гъза от каране, я да потърся някоя до 150 000 километра" и това без да се отчете, че на другата километража е врътнат 100 - 200 хиляди километра
И в крайна сметка какво се получва - култовия израз "Моята кола е на реални 120 000 километра, нищо че е 1995 година
" Аз на 100% ще съм сигурен в пробеха на един автомобил, когато го изкарам от магазина чисто нов
и затова единствената кола на която мога да си заложа главата, че е на реални километри е Вартбурга ми
закупен 1988г. от нашите, аз го взех да го карам на 79 000, а сега е на 120 и няколко хиляди
Както един човек беше написал в обява за кола която продава - "Ако Ви се виждат много километрите, кажете на колко я искате и дайте парите" 
Както един човек беше написал в обява за кола която продава - "Ако Ви се виждат много километрите, кажете на колко я искате и дайте парите" 
в ръководството на автомобила трябва да е записано на коло превърта километража даден автомобил, ама кой ти гледа . някои даже и ръководството им се губи

BG_POLICE написа:Знаете ли кое е най-жалкото обаче когато на пазара попаднеме на коли които са на реални километри примерно 250 000 и всеки вика "Ебаси тая са и скъсали гъза от каране, я да потърся някоя до 150 000 километра" и това без да се отчете, че на другата километража е врътнат 100 - 200 хиляди километраИ в крайна сметка какво се получва - култовия израз "Моята кола е на реални 120 000 километра, нищо че е 1995 година
" Аз на 100% ще съм сигурен в пробеха на един автомобил, когато го изкарам от магазина чисто нов
и затова единствената кола на която мога да си заложа главата, че е на реални километри е Вартбурга ми
закупен 1988г. от нашите, аз го взех да го карам на 79 000, а сега е на 120 и няколко хиляди
и аз си мислих така АМА
а забелязахте ли, че като се анулира километража изчезна надписа total, това дали е признак за превъртян от самосебе си километраж, и коли на по 150к без този надпис, реално са на 450к ?
- Burner_inc
- Автомобил: Touran Kawasaki Versys 1000
- Двигател: BLS 2009
Не на всички тройки се превърта километража на 300к
Burner_inc написа:
Не на всички тройки се превърта километража на 300к
сигурно на дизелите е друго
VWGT написа:а забелязахте ли, че като се анулира километража изчезна надписа total, това дали е признак за превъртян от самосебе си километраж, и коли на по 150к без този надпис, реално са на 450к ?
да и аз видях изчезва надписа тотал , значе аз го имам и моета тройка е на под 300 000км

-
BG_POLICE
- Автомобил:
- Двигател:
nikson85 написа:VWGT написа:а забелязахте ли, че като се анулира километража изчезна надписа total, това дали е признак за превъртян от самосебе си километраж, и коли на по 150к без този надпис, реално са на 450к ?
да и аз видях изчезва надписа тотал , значе аз го имам и моета тройка е на под 300 000км
Дано си прав колега, но нали знаеш, никога не може да си сигурен на 100%

- aylin78
- Автомобил:
- Двигател:
В германия се лежи в затвора ако превърташ километража,друго е ако го докажат или как се доказва.....И за това от албанци,югославяни,турци,или други там чужденци се отбягва да се зима кола-100% наредена,или прекупена за дасе врътне некое еврео,кадърен европец ще ти покаже и каже всичко по колата кусури и забележки,а не като наще в Горублене.....
BG_POLICE написа:nikson85 написа:VWGT написа:а забелязахте ли, че като се анулира километража изчезна надписа total, това дали е признак за превъртян от самосебе си километраж, и коли на по 150к без този надпис, реално са на 450к ?
Дано си прав колега, но нали знаеш, никога не може да си сигурен на 100%
може да са го върнали с 50к- 100к ама пак не на 300к
защото има тройки на по 1000км как мислиш става това - врътнала е километража.Върни се в “Общи автомобилни дискусии”