Формула 1, сезон 2008
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
radotom написа:Ludia написа:тва е към мен, знам
в интерес на истината, си признавам, че съм малко разочарован от Алонсо...
Луд, я виж дали ще се съгласиш с мен
http://www.vwracing-bg.com/phpBB3/viewt ... &sd=a#p454
radotom написа:Лудото каране на Алонсо ме побърква от кеф, защото знае, че не може, но пробва! За съжаление- както обясни Арабаджиев: Ако не успееш да испревариш, шанса да те испреварят (или да се намериш в тревата) е огромен!
Този сезон испанчето ми напомня на бившия Монтоя! Дето не му пукаше дали няма да яхне на Пилето задния спойлер! Ето това искам да гледам!!!

ако догодина отиде във ферари, ще има шоу, вервайте ми

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
LILO&STICH написа:нема го вечеLudia написа:LILO&STICH написа:ех мечтиLudia написа:ако догодина отиде във ферари, ще има шоу, вервайте ми[/code]
![]()
hahaha не си мечтая, все ми е тая щото не взимам % от заплатата на Алонсо, просто отбелязвам....юинтересно ми е преди да се влюбиш в хамилтън за кой си бил?
шуми?

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
- Mails
- Автомобил:
- Двигател:
:)
И аз да дам малко мнение....За Ludia : аз също този сезон оценявам Алонско колко е добър и постоянно ми се издига в очите За kickd0wn: съгласен съм с теб че хамилтън не показа нищо кой знае какво освен че нарочно при изпреварванията отваряше допълнително завоя само за да принуди др. да натиснат спирачка и да се ровят в чакъла. И Алонсо е затварял др. с по обиколка и Баричело е ставал първи от 18 ....всичко се случва. За колегата apchih: Барикело и Култарт са добри и с много опит но никога не са имали шампионски дух и затова така и не пробиха , затова и във отборите в които бяха ги избраха за жертвени агнета. Иначе аз бях фен на Макларън и Райконен съответно при преминаването на хамилтън и Алонсо продължих да държа на Райконен макар да не обичам ферари особено но фенщината иска жертви .....та да обобщя че в момента във Ф1 има поне 6 много добри пилоти но само 2-ма от тях карат добри коли а съотборниците им са непостоянни ....затва пък сезона е доста интересен в момента и непредвидим така че аз се радвам
ИИИии КИМИ РУЛИРА
)) Извинявам се ако съм писал много глупости 

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
radotom написа:К.Одаджийски написа:МонтиЛуд фен съм.
И аз бях, ама преди, когато караше лудо, напъваше постоянно, пробваше отляво, отдясно.... (а, ве! Той не караше ли Голф?)
Сега вече е просто един от масовката!
Първо попадна в кофти компанията на малкия Шумахер иначе съм сигурен, че в БМВ щеше да постигне много, но голямата кадрова грешка беше с преминаването при маковете. Там вече работата отиде на пропадлък. Все пак имат положителна страна нещата, поне за мен. Сега станах и фен на НАСКАР и смятам, че не съм сбъркал.
Поста си е чист спам, ама требваше да си изкажем мъката

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion
Като вземат нашия Арабаджиев ще ги спука тия миньони, да видят българин как кара. Ама дано попадне в добър клуб, че тия с Торо Росо, Индия Форс и др. кучи марки, само правят шоу на старта да се блъскат на първия завой. Тоз Накаджима май никога няма да завърши едно състезание във Ф1. Абе тази година има стръв и е по интересно, но ми се струва че има някаква договорка между екипите. Фераритата бяха най добрите и изведнъж нямат необходимите настройки за пистите в Англия и Германия - дрън-дрън. Преди никой не можеше да ги стигне и изведнъж негрото най добрия. Кимито въртеше най бързите обиколки на всички писти и накрая не може да се класира на подиумите. Има си я далаверката, щото това са много пари, ама много пари, няма как да се изпуснат ако само един отбор да печели. Това е моето мнение. 

Последна промяна от kibo_tom_8440 на Пет 25 юли 2008 13:26, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”