Формула 1, сезон 2008

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 23 юли 2008 12:08

Кубица, секс машина :lol:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 23 юли 2008 13:22

radotom написа:
Ludia написа:тва е към мен, знам ;)
в интерес на истината, си признавам, че съм малко разочарован от Алонсо...

Луд, я виж дали ще се съгласиш с мен ;)
http://www.vwracing-bg.com/phpBB3/viewt ... &sd=a#p454

radotom написа:Лудото каране на Алонсо ме побърква от кеф, защото знае, че не може, но пробва! За съжаление- както обясни Арабаджиев: Ако не успееш да испревариш, шанса да те испреварят (или да се намериш в тревата) е огромен!
Този сезон испанчето ми напомня на бившия Монтоя! Дето не му пукаше дали няма да яхне на Пилето задния спойлер! Ето това искам да гледам!!!

:applause: :beer
ако догодина отиде във ферари, ще има шоу, вервайте ми :wink: [/code]

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 23 юли 2008 13:29

Ludia написа:ако догодина отиде във ферари, ще има шоу, вервайте ми :wink: [/code]
ех мечти :sly :screwy

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 23 юли 2008 14:17

LILO&STICH написа:
Ludia написа:ако догодина отиде във ферари, ще има шоу, вервайте ми :wink: [/code]

hahaha не си мечтая, все ми е тая щото не взимам % от заплатата на Алонсо, просто отбелязвам....юинтересно ми е преди да се влюбиш в хамилтън за кой си бил? :roll:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 23 юли 2008 14:20

Ludia написа:
LILO&STICH написа:

hahaha не си мечтая, все ми е тая щото не взимам % от заплатата на Алонсо, просто отбелязвам....юинтересно ми е преди да се влюбиш в хамилтън за кой си бил? :roll:
нема го вече :?

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 23 юли 2008 17:08

LILO&STICH написа:
Ludia написа:
LILO&STICH написа:

нема го вече :?

шуми? :roll:

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Сря 23 юли 2008 17:26

Монти :D Луд фен съм.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 23 юли 2008 21:03

К.Одаджийски написа:Монти :D Луд фен съм.

И аз бях, ама преди, когато караше лудо, напъваше постоянно, пробваше отляво, отдясно.... (а, ве! Той не караше ли Голф? :lol: )
Сега вече е просто един от масовката! :(

Потребителски аватар
Mails
Автомобил:
Двигател:

:)

Мнениеот Mails » Чет 24 юли 2008 11:53

И аз да дам малко мнение....За Ludia : аз също този сезон оценявам Алонско колко е добър и постоянно ми се издига в очите За kickd0wn: съгласен съм с теб че хамилтън не показа нищо кой знае какво освен че нарочно при изпреварванията отваряше допълнително завоя само за да принуди др. да натиснат спирачка и да се ровят в чакъла. И Алонсо е затварял др. с по обиколка и Баричело е ставал първи от 18 ....всичко се случва. За колегата apchih: Барикело и Култарт са добри и с много опит но никога не са имали шампионски дух и затова така и не пробиха , затова и във отборите в които бяха ги избраха за жертвени агнета. Иначе аз бях фен на Макларън и Райконен съответно при преминаването на хамилтън и Алонсо продължих да държа на Райконен макар да не обичам ферари особено но фенщината иска жертви .....та да обобщя че в момента във Ф1 има поне 6 много добри пилоти но само 2-ма от тях карат добри коли а съотборниците им са непостоянни ....затва пък сезона е доста интересен в момента и непредвидим така че аз се радвам :) ИИИии КИМИ РУЛИРА :))) Извинявам се ако съм писал много глупости :)

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Чет 24 юли 2008 12:28

radotom написа:
К.Одаджийски написа:Монти :D Луд фен съм.

И аз бях, ама преди, когато караше лудо, напъваше постоянно, пробваше отляво, отдясно.... (а, ве! Той не караше ли Голф? :lol: )
Сега вече е просто един от масовката! :(

Първо попадна в кофти компанията на малкия Шумахер иначе съм сигурен, че в БМВ щеше да постигне много, но голямата кадрова грешка беше с преминаването при маковете. Там вече работата отиде на пропадлък. Все пак имат положителна страна нещата, поне за мен. Сега станах и фен на НАСКАР и смятам, че не съм сбъркал.
Поста си е чист спам, ама требваше да си изкажем мъката :D

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 24 юли 2008 18:35

След Михаел нямам голям интерес -гледам с 1 око. Иначе съм за Кими и Маса .
Както и след отказването на М.Дуан в Мото ГП

kibo_tom_8440
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB -2 0 4motion

Мнениеот kibo_tom_8440 » Пет 25 юли 2008 12:52

Като вземат нашия Арабаджиев ще ги спука тия миньони, да видят българин как кара. Ама дано попадне в добър клуб, че тия с Торо Росо, Индия Форс и др. кучи марки, само правят шоу на старта да се блъскат на първия завой. Тоз Накаджима май никога няма да завърши едно състезание във Ф1. Абе тази година има стръв и е по интересно, но ми се струва че има някаква договорка между екипите. Фераритата бяха най добрите и изведнъж нямат необходимите настройки за пистите в Англия и Германия - дрън-дрън. Преди никой не можеше да ги стигне и изведнъж негрото най добрия. Кимито въртеше най бързите обиколки на всички писти и накрая не може да се класира на подиумите. Има си я далаверката, щото това са много пари, ама много пари, няма как да се изпуснат ако само един отбор да печели. Това е моето мнение. :drive

Последна промяна от kibo_tom_8440 на Пет 25 юли 2008 13:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 25 юли 2008 13:07

много пари искат от пилотите за да карат във ф1 ...кофти е ...дано има късмет, но лично мисля че няма никакъв шанс от финансова гледна точка.....

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Пет 25 юли 2008 13:13

Tyan написа:много пари искат от пилотите за да карат във ф1 ...кофти е ...дано има късмет, но лично мисля че няма никакъв шанс от финансова гледна точка.....
    Освен някой голям спонсор толкова да го хареса че да плати за участието му в някой отбор, но и на мен ми се вижда невероятно в близко бъдеще :roll:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 25 юли 2008 17:36

Аха, вярно е, много са парите. Само да покараш Ф1 кола, и то не от последния сезон естествено, ти искат 1300 - 1500 лири за 10-на обиколки и малко подготовка.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”