Откраднати неща по голфа ми:(преди две години Подлакътник за 20 левa,телефон в подлакътника за повече от 20 левa предполагаем извършител наркоман видях го докато бягаше,късно)преди 1 годинa: предполагаем извършител:братята роми двама на брой знам от видеонаблюдениетo което имаше на мястото на което беше колата. Откраднати неща:Акумулатор,CD-LG,колони PIONEER,антената на тавана Предни жълти мигачи stock ( изскубани),крали бушони изкормвали кабели отвътре най смешното е че ми бяха откраднали задната емблема,щети- повреден механизъм за затваряне на предния капак
и счупено задно стъкло - направо обезкостяване.Hито едно от изчезналите неща не беше намерено.Съмнявам се и да е било търсено.: Днес вече колата е реставрирана. Хванa ли крадец ще го вържа на колата и ще го влача по булевардите.
Тема за мръсните, гадни, долни крадци!
- VWEzioAuditore
- Автомобил: VW GOLFIII
- Двигател: 1.6 1997
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Тема за мръсните, гадни, долни крадци!
Въпреки, че цените на горивата падат. Снощи в Обеля са ми разбили капачката на резервоара и са ми източили около 10л. бензин. Мъглата явно помага на крадците. А и аз трябва да измисля някоя защита, явно ключалката не е пречка.
-
- Автомобил: vw
- Двигател:
Бяха ми откраднали спойлера на задния прозорец(беше лепен, защото ми се счупи стъклото и не намерих) на голфа и лявата част на широкия нож.
- дърт милиционер
- Автомобил: WV Polo 2F 1993
- Двигател: 1.4 DIESEL
1990г......Баща ми имаше една стара Застава.....и кварталните келеши поне веднъж в седмицата я отваряха и я караха докато свърши горивото и я зарязваха където им падне в квартала. На стареца му писна и заби един 10см. пирон на една дъска и я сложи под тапицерията.......Бъзикахме го да не забрави че я е сложил и сам да не седне на него. След няколко дена имаше резултат - тавана на Заставата една сутрин го заварихме бая издут. Голям рев е надал айдука ......От тогава обсебването на колата спря.....Голям смях пада винаги когато се сетиме за този случай.
- m0v3r
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: EZ 1988
- Контакти:
Слава богу нищо не са крали от моята (то не че има и какво толкова да се краде де ама..), но има бая драскотини от разни келешчета, най-много ме дразни онази на багажника, доста дълбока, личи си, че е било със злоба...
- Lupender
- Автомобил: Audi A4 B9
- Двигател: EA 288
В Благоевград от едно известно време са се активизирали кражбите на парктроници и огледала с мигачи, особено на Мерцедес.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Вчера на комшията му откраднаха регистрационните табели 

- maerto
- Автомобил: VW Golf 4 2001
- Двигател: 1.6 16V AUS
Да...за съжаление това е много актуално сега.Слага крадените номера ,отива до първата бензиностанция,пълни догоре и газ до дупка без да плаща...после ходи давай поиказания в КАТ цял ден 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте,
откраднаха ми статива от колата, марката е SLIK, това е модела http://www.bhphotovideo.com/c/product/614698-REG/Slik_611_865_Sprint_Pro_II_4_Section.html. Стативът е черен на цвят и е без плочката за поставянето на апарати. Без калъф е.
Заедно с него са откраднали и радиото - устройството и панела.
http://abtec.co.nz/blog/wp-content/uploads/2013/11/Sony_DSX_A40UI2.jpg
Случило се е днес, предполагам до обяд. Бях паркирал до Интер Експо Център, за да позлвам метрото.
Ще се радвам на обратна връзка, ако някой попадне на тези двете неща по заложните къщи.
Благодаря..
откраднаха ми статива от колата, марката е SLIK, това е модела http://www.bhphotovideo.com/c/product/614698-REG/Slik_611_865_Sprint_Pro_II_4_Section.html. Стативът е черен на цвят и е без плочката за поставянето на апарати. Без калъф е.
Заедно с него са откраднали и радиото - устройството и панела.
http://abtec.co.nz/blog/wp-content/uploads/2013/11/Sony_DSX_A40UI2.jpg
Случило се е днес, предполагам до обяд. Бях паркирал до Интер Експо Център, за да позлвам метрото.
Ще се радвам на обратна връзка, ако някой попадне на тези двете неща по заложните къщи.
Благодаря..
- Piqndurnik
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: CBAB 2010
Ако не купувате крадени стоки, пазарът на крадците ще се свие, а с това и кражбите ще намалеят.
-
- Автомобил: VW BORA
- Двигател: AGR 98
да ви се оплача и аз от гадните крадци. от първата ми кола, москвич откраднаха двете предни гуми с джантите. втори път я разбиха и взеха каквото им хареса. жигула горазбиваха два пъти плюс касетофон. джетата я разбиха ими взеха всички документи и каквото са намерили вътре.плюс тези кражби ми обраха и апартамента. засега само бората не е разбивана . да стискам палци, да не чуе дяволът. оплаках ви се ими олекна. забравих да кажа , че нито една кражба не беше разкрита.
Piqndurnik написа:Ако не купувате крадени стоки, пазарът на крадците ще се свие, а с това и кражбите ще намалеят.
Лошото,е че друг ще го купи вместо теб... свободната търговия в интернет пространството според мен е причина за нарасналите кражби с годините. Но темата не е за това.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Като не го купиш ти потенциалните купувачи ще намалеят, а оттам ще намалее и цената, а оттам и мотивировката да се краде.
Проблемът е, че в продавалника не пише кое е крадено и кое не.
Проблемът е, че в продавалника не пише кое е крадено и кое не.
- dj_runner
- Автомобил:
- Двигател:
Стига сте писали глупости , а дайте идеи , тези които нямат аларма , как могат да си опазят колата от крадци на Бленди , лайсни , огледала , джанти и т.н. За широките ножове под бронята намерих начин със захващане на рапидки , джантите със секретни болтове , но то крадеца пак ще намери начин
Благодаря , дано не съм малко строг
,

- jamie1
- Автомобил: Chevrolet Aveo LT
- Двигател: DOHC
И на моето приятелче не му се размина
http://jamie1.snimka.bg/automobiles/imashe-gi-ama-veche-gi-nema.850177
http://jamie1.snimka.bg/automobiles/imashe-gi-ama-veche-gi-nema.850177.34712772
2-та фара за мъгла+2-та мигача и блендичките,като само фасунгата и крушката на десния мигач си бяха на мястото,но си ги прибрах за да не би до утре да ги няма и тях

http://jamie1.snimka.bg/automobiles/imashe-gi-ama-veche-gi-nema.850177
http://jamie1.snimka.bg/automobiles/imashe-gi-ama-veche-gi-nema.850177.34712772
2-та фара за мъгла+2-та мигача и блендичките,като само фасунгата и крушката на десния мигач си бяха на мястото,но си ги прибрах за да не би до утре да ги няма и тях
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”