Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
VWEzioAuditore
Автомобил: VW GOLFIII
Двигател: 1.6 1997

Re: Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Мнениеот VWEzioAuditore » Сря 03 дек 2014 10:12

Откраднати неща по голфа ми:(преди две години Подлакътник за 20 левa,телефон в подлакътника за повече от 20 левa предполагаем извършител наркоман видях го докато бягаше,късно)преди 1 годинa: предполагаем извършител:братята роми двама на брой знам от видеонаблюдениетo което имаше на мястото на което беше колата. Откраднати неща:Акумулатор,CD-LG,колони PIONEER,антената на тавана Предни жълти мигачи stock ( изскубани),крали бушони изкормвали кабели отвътре най смешното е че ми бяха откраднали задната емблема,щети- повреден механизъм за затваряне на предния капак
и счупено задно стъкло - направо обезкостяване.Hито едно от изчезналите неща не беше намерено.Съмнявам се и да е било търсено.: Днес вече колата е реставрирана. Хванa ли крадец ще го вържа на колата и ще го влача по булевардите.

Потребителски аватар
lozan67
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lozan67 » Нед 14 дек 2014 19:12

Въпреки, че цените на горивата падат. Снощи в Обеля са ми разбили капачката на резервоара и са ми източили около 10л. бензин. Мъглата явно помага на крадците. А и аз трябва да измисля някоя защита, явно ключалката не е пречка.

kolev5833
Автомобил: vw
Двигател:

Мнениеот kolev5833 » Нед 14 дек 2014 19:29

Бяха ми откраднали спойлера на задния прозорец(беше лепен, защото ми се счупи стъклото и не намерих) на голфа и лявата част на широкия нож.

Потребителски аватар
дърт милиционер
Автомобил: WV Polo 2F 1993
Двигател: 1.4 DIESEL

Мнениеот дърт милиционер » Нед 14 дек 2014 21:08

1990г......Баща ми имаше една стара Застава.....и кварталните келеши поне веднъж в седмицата я отваряха и я караха докато свърши горивото и я зарязваха където им падне в квартала. На стареца му писна и заби един 10см. пирон на една дъска и я сложи под тапицерията.......Бъзикахме го да не забрави че я е сложил и сам да не седне на него. След няколко дена имаше резултат - тавана на Заставата една сутрин го заварихме бая издут. Голям рев е надал айдука ......От тогава обсебването на колата спря.....Голям смях пада винаги когато се сетиме за този случай.

Потребителски аватар
m0v3r
Автомобил: VW Passat B3
Двигател: EZ 1988
Контакти:

Мнениеот m0v3r » Пон 15 дек 2014 3:31

Слава богу нищо не са крали от моята (то не че има и какво толкова да се краде де ама..), но има бая драскотини от разни келешчета, най-много ме дразни онази на багажника, доста дълбока, личи си, че е било със злоба...

Потребителски аватар
Lupender
Автомобил: Audi A4 B9
Двигател: EA 288

Мнениеот Lupender » Сря 17 дек 2014 9:00

В Благоевград от едно известно време са се активизирали кражбите на парктроници и огледала с мигачи, особено на Мерцедес.

orlin4ooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот orlin4ooo » Сря 17 дек 2014 9:05

Вчера на комшията му откраднаха регистрационните табели :stumm

Потребителски аватар
maerto
Автомобил: VW Golf 4 2001
Двигател: 1.6 16V AUS

Мнениеот maerto » Сря 17 дек 2014 12:50

Да...за съжаление това е много актуално сега.Слага крадените номера ,отива до първата бензиностанция,пълни догоре и газ до дупка без да плаща...после ходи давай поиказания в КАТ цял ден :gruebel

W140
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот W140 » Вто 13 яну 2015 16:02

Здравейте,

откраднаха ми статива от колата, марката е SLIK, това е модела http://www.bhphotovideo.com/c/product/614698-REG/Slik_611_865_Sprint_Pro_II_4_Section.html. Стативът е черен на цвят и е без плочката за поставянето на апарати. Без калъф е.

Заедно с него са откраднали и радиото - устройството и панела.
http://abtec.co.nz/blog/wp-content/uploads/2013/11/Sony_DSX_A40UI2.jpg

Случило се е днес, предполагам до обяд. Бях паркирал до Интер Експо Център, за да позлвам метрото.

Ще се радвам на обратна връзка, ако някой попадне на тези двете неща по заложните къщи.

Благодаря..

Потребителски аватар
Piqndurnik
Автомобил: Passat Variant
Двигател: CBAB 2010

Мнениеот Piqndurnik » Чет 15 яну 2015 12:37

Ако не купувате крадени стоки, пазарът на крадците ще се свие, а с това и кражбите ще намалеят.

pa4o_ivanov61
Автомобил: VW BORA
Двигател: AGR 98

Мнениеот pa4o_ivanov61 » Чет 15 яну 2015 12:55

да ви се оплача и аз от гадните крадци. от първата ми кола, москвич откраднаха двете предни гуми с джантите. втори път я разбиха и взеха каквото им хареса. жигула горазбиваха два пъти плюс касетофон. джетата я разбиха ими взеха всички документи и каквото са намерили вътре.плюс тези кражби ми обраха и апартамента. засега само бората не е разбивана . да стискам палци, да не чуе дяволът. оплаках ви се ими олекна. забравих да кажа , че нито една кражба не беше разкрита.

Потребителски аватар
DoH_KuXoT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DoH_KuXoT » Чет 15 яну 2015 16:51

Piqndurnik написа:Ако не купувате крадени стоки, пазарът на крадците ще се свие, а с това и кражбите ще намалеят.

Лошото,е че друг ще го купи вместо теб... свободната търговия в интернет пространството според мен е причина за нарасналите кражби с годините. Но темата не е за това.

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Чет 15 яну 2015 17:25

Като не го купиш ти потенциалните купувачи ще намалеят, а оттам ще намалее и цената, а оттам и мотивировката да се краде.
Проблемът е, че в продавалника не пише кое е крадено и кое не.

Потребителски аватар
dj_runner
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_runner » Чет 15 яну 2015 18:38

Стига сте писали глупости , а дайте идеи , тези които нямат аларма , как могат да си опазят колата от крадци на Бленди , лайсни , огледала , джанти и т.н. За широките ножове под бронята намерих начин със захващане на рапидки , джантите със секретни болтове , но то крадеца пак ще намери начин :banghead Благодаря , дано не съм малко строг :mhihi ,

Потребителски аватар
jamie1
Автомобил: Chevrolet Aveo LT
Двигател: DOHC

Мнениеот jamie1 » Нед 18 яну 2015 21:46

И на моето приятелче не му се размина :cry :cry :cry

http://jamie1.snimka.bg/automobiles/imashe-gi-ama-veche-gi-nema.850177

http://jamie1.snimka.bg/automobiles/imashe-gi-ama-veche-gi-nema.850177.34712772

2-та фара за мъгла+2-та мигача и блендичките,като само фасунгата и крушката на десния мигач си бяха на мястото,но си ги прибрах за да не би до утре да ги няма и тях

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”