Dead man написа:А като вдигаш прозорците до горе и леко задържиш копчето пак ли премигват ?
Като се пусне ЕСПто по същия начин ли премигват ?
Да. И в двата случая премигват по един и същи начин.
Dead man написа:А като вдигаш прозорците до горе и леко задържиш копчето пак ли премигват ?
Като се пусне ЕСПто по същия начин ли премигват ?
theraven написа:И аз имам ксенон и ESP и при мен е обратното - като включвам фаровете ми премигва лампата за ESP-то. После дертове няма. Не знам до колко е нормално да ти мигат фаровете, все пак по ESP-системата големи токове няма - захранва се от ABS, който е на 5 ампера предпазител - това ако е многоПо скоро е от ксенона.
theraven написа:И аз имам ксенон и ESP и при мен е обратното - като включвам фаровете ми премигва лампата за ESP-то. После дертове няма. Не знам до колко е нормално да ти мигат фаровете, все пак по ESP-системата големи токове няма - захранва се от ABS, който е на 5 ампера предпазител - това ако е многоПо скоро е от ксенона.
brabus написа:Работи при всякаква скорост.
При по ниска е нормално да го виждаш много рядко да се включва, защото идеята на тази система е да те пази от презавиване, т.е. от поднасяне. Като си с малка скорост нормално е и да не поднася колата, дори при хлъзгава настилка.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта