Удряли ли са ви на светофар?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen

Удряли са ви на светофар?

Да
78
41%
Не
112
59%

Общо гласове: 190
Alexandar_yordanov
Автомобил:
Двигател:

Re: Удряли ли са ви на светофар?

Мнениеот Alexandar_yordanov » Пет 01 окт 2010 19:18

Ljubon написа:
Alexandar_yordanov написа:...Мнооого ме изнерват жените... писна ми от тях!!!

Ти май си женомразец, а? mhihi
И мем ме удари една баба с джип преди 3 дни, на спокойно кръстовище на 2 тихи улици в Лозенец. Аз бях дясностоящ, но тя се заби с 30 в колата ми. Аман от баби с джипове. :beat_butt2 :bishop
Добре, че е batetony, за да ни снабдява с тенекии от време на време! :bowdown

Само в това отношение ме дразнят на макс!!! :kissy:

Потребителски аватар
Dobromirski
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARL 150+ hp
Контакти:

Мнениеот Dobromirski » Съб 02 окт 2010 6:31

Мене не , но пък аз надъних веднъж куките отзад и то нарочно mhihi
Искаха да ме клец@т те, но аз ги изпреварих :roll:
С две думи, платно с две ленти(наляво и направо) и знак забранено спирането. Уличката в ляво е еднопосочна, но доста хора не го спазват. Куките спрели на главната улица в дясното платно (за направо) на 2 метра след кръстовището и чакт поредната жертва. Пред мен колата завива наляво, аз направо, но от тях немога да мина. Седя и чакам онзи да завие , а куката се вглежда, че съм без колан и ми вдига палка и сочи към колата. Аз се ядосах и дрън в задницата им и викам : "Викайте колега да пише протокол за ПТП....а, и си измеслете смислено обеяснение, какво правите тук , че сега идват и от телАвизията" ( и звъня на местният кабелен оператор - мой познат) . Изнизаха се кат прани гащи. mhihi От тогава сме "приятели" с тях :idea:

Потребителски аватар
Legolas
Автомобил: GOLF 4 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот Legolas » Пон 04 окт 2010 16:40

Мен два пъти са ми влизали отзад. 1-вия път една женица с един VW Шаран, ей верно голяма риба си беше, като ме изтресе на качване на Цариградско направо щях да захапя джама. Тя се качва зад мен по детелината и си подала стабилно газ, пък аз намалявам да пропусна автобуса който си кара да спре на спирката, иначе щеше да се забия странично ако не бях намалил. Слезнах, гледам нищо ми няма тук там охлузена бронята. 2-рия път на светофара на Симеоновско и Вапцаров посока Хемус в колона, може би бях поне 15-та кола, някакъв пичага с едно BMW си държал на съединител с включена 1-ва ама в един момент решил да го пусне и така ме изтресе, че се забих в този отпред едно Reno Espace, тоя пред мен вдига ръце аз вдигам ръце, ония зад мен слиза вика, чакай тука да се разберем да плащам ако имаш щети, извиняваше се 10 пъти поне а майка му до него с двете ръце на лицето сложила и така си стои :). От силния удар в този отпред гледам някаква пластмаса се изстрелва между двамата и ми пада на предния капак, викам си броня, ножове, фарове, халогени всичко е на земята, слезнах и се оказа, че пластмасата около номера се е счупила на парчета и си отдъхнах :). От тези случки ми стои малко на криво вратата на багажника ама какво да се прави "козметични" проблеми :D

Потребителски аватар
dragozow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dragozow » Пон 04 окт 2010 17:03

Преди малко пак. Карам по Евлоги Георгиев след Орлов мост и спирам в задръстването. След няколко секунди...буф. Дърпам ръчната и слизам, чисто ново Ауди ми се беше лепнало. Човека го изпуснал. Нищо им нямаше и на двете коли. Тая година за трети път ми се случва, масово не държат педала на спирачката като са на място.

Потребителски аватар
Golfer_pz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golfer_pz » Сря 06 окт 2010 14:06

Ей сега тамън ме удариха странично death :dummy: Тръгвам обаче от знак СТОП и един даскал парли Форд Фиеста и решил да дава назад, тамън тръгвам и онзи дава гас назад и ме изпраска доста стабилно отзад на служебната Астра комби, и ми потроши задна броня, стоп(ляв) и сгънат заден ляв подкалник. Щом стопа беше влезнал по вратата на багажника.... Имах чувството че щях да се преобърна от удара, а на фиестата само й беше паднала бронята :shock и част от моя стоп забит в нея :shock И накрая сега си плати 180лв за ремонт... :да:

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Сря 06 окт 2010 15:15

Бате, кога писа, кога пак те помеляха бе човек? :shock :roll:
Ходи пални една свещичка, че те е налегнал каръка нещо :beer

Потребителски аватар
Golfer_pz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golfer_pz » Сря 06 окт 2010 17:24

Незнам и аз човече... Такова нещо... Вече станаха 3 пъти за 1 месец,и взех с всеки изминал ден все повече да се отчайвам от българския шофьор. Знам че и аз не съм без грешен, но за сега нито едно ПТП дори и леко нямам. Имам и една друга обаче тежка катастрофа, но тя не се отнася по тази тема... С една крава... :Mr Green Fun

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Сря 06 окт 2010 17:59

Днес на един светофар, светна жълто и ако бях продължил щях да си вляза на червено и спрях не много рязко и секунда след като спрях ми дойде на гости едно пежо или ситроен от баничарките. Слязох и ми беше паднала капачката на бронята за теглене. Бързах и не викахме кат даже и пари не му исках. След това като поогледах по обстойно ми е подпрял доволно 5-тата врата и стопа е хлътнал, счупен е и единия държач на бронята. но и преди е имало там удaр и си беше правено, мазано... та не е кой знае колко.

Последна промяна от kaiser666 на Сря 06 окт 2010 18:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Сря 06 окт 2010 18:42

kaiser666 написа:...

Здраве да има, при мен беше аналогично като ме подпря рейса (със същото поло като твоето съм, само че комби) - покриви ми 5-та врата, която не се затваряше и гредата със заключването, десният стоп пък се покриви и изпъкна навън. Така си карам и досега, само бих 5-6 чука на гредата със механизма, за да излезе навън и да се заключва багажника, половин шише безцветен силикон да напълня фугата около стопа и си прибрах 250 лв. в джоба от гражданската на рейса в Булинс. :да: :beer

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Чет 11 ное 2010 22:07

Тази вечер ми отнеха предимството на светофар и се ударих почти челно в един Фиат.През това време отзад ме удря една Вектра и станах на сандвич.Голфа не става, а утре ще кача снимки и на него. :bishop

Arshicage
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Arshicage » Чет 11 ное 2010 22:14

Мен преди 2г ми отнеха предимство на светофар. Бях първа кола и си чакам да ми светне зелено. Светна ми тръгнах си нормално и в един момент едно пежо 306 ми събра бронята минавайки на червено.
Както и да е разбрахме се и ми дадоха кинти в кеш, че май шофьора беше употребил алкохол.

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Чет 11 ное 2010 22:35

Golfer_pz написа:На един и същ светофар - два пъти за 1 месец! :dummy:
Първият път, спирам си аз първа кола на червени и гледа остават около 7-8 секунди до зелено... За мен гледам един са засилил с 30кмюч и нема намерение да спира- да ама не, направо в мен си спря като помислил че ще тръгна на още 3 секунди червен светофар. Резултата беше- аз направо скачам от колата леко побеснял, ония оръфляк почва да са заканва и да ме псува че не съм тръгнал и накрая точно пред кола на КАТ така лекичко се спобихме...
Втория път пак на същия светофар, една мн хубавка кака набор 91 спря в мен като каза че изведнъж се паникьосала като ме виидяла мен на светофара... :screwy Направо излезна от колата и почна да ми се моли да не викам КАТ и направо ми даде адрес и телефон вечерта да отида у тях и да измислим нещо :shock :beat_butt2 Пораженията бяха сцепена задна проня и доста добре поиздрана....
И най- интересното е че сега това момиче ми е приятелка :Mr Green Fun

Преди два дена една готина кака с баничарка ме чукна лекичко, слязох видях че ми няма нищо и и пожелах приятен ден, сега ме е яд, че не и взех и аз телефона :Mr Green Fun
Иначе по този начин са ме удряли три пъти (и още веднъж, ама аз само се возех) Щети не е имало.

Потребителски аватар
Plehi
Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
Двигател:

Мнениеот Plehi » Чет 11 ное 2010 23:59

Преди 1 месец си седя кротко в задръстване на бул.Монтевидео посока Околовръстен път малко преди НБУ и докато чакам да тръгне тъпата колона с коли един с пасат се наби челно в мене :screwy Имаше и стикер на клуба на заден ляв прозорец.... :не:
В този ден и час късмета го споходи , че бях с баничката , а не с мечока....слизах и го стрелях на място.
Олигофрени с ламинирани талончета фул!!

Потребителски аватар
GRUEL
Автомобил: 1995 Golf III GT
Двигател: AEK

Мнениеот GRUEL » Пет 12 ное 2010 0:58

За сега стискам бузки яко, ама 2 пъти ме лупнаха на сфетофар отпред. Първия път на един му загасна колата, ама докато запали наклона си каза думата. МРАЗЯ ТЕГЛИЧИ. Втория път както си седя на светофара втора кола и самурайката пред мен изведнъж вкара задна и ми надъни един ролбар в халогена. Слизам и...70 и кусур годишен дядо.
-Дедо, що даде на зад бре?
-Еми щото не виждах светофара.
-Еми отсреща го има същия.
-Е тооо....де да ми дойде на акъла...
И след 15 минути извинения докато чакаме мобилната група последва и култовата реплика:
- 52 години имам стаж зад волана, и такова нещо не бях правил.
Мене ми стана смешно и само му смотлевих Ми земи се замисли....

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Нед 14 ное 2010 12:56

Ама друго си е да си с някоя дърта Жигула Пауър с теглич и метални брони от разтопени Т34-ки и да мелиш на светофара тия с брони от разтопени кофички за кисело мляко :Mr Green Fun

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”