Мен два пъти са ми влизали отзад. 1-вия път една женица с един VW Шаран, ей верно голяма риба си беше, като ме изтресе на качване на Цариградско направо щях да захапя джама. Тя се качва зад мен по детелината и си подала стабилно газ, пък аз намалявам да пропусна автобуса който си кара да спре на спирката, иначе щеше да се забия странично ако не бях намалил. Слезнах, гледам нищо ми няма тук там охлузена бронята. 2-рия път на светофара на Симеоновско и Вапцаров посока Хемус в колона, може би бях поне 15-та кола, някакъв пичага с едно BMW си държал на съединител с включена 1-ва ама в един момент решил да го пусне и така ме изтресе, че се забих в този отпред едно Reno Espace, тоя пред мен вдига ръце аз вдигам ръце, ония зад мен слиза вика, чакай тука да се разберем да плащам ако имаш щети, извиняваше се 10 пъти поне а майка му до него с двете ръце на лицето сложила и така си стои

. От силния удар в този отпред гледам някаква пластмаса се изстрелва между двамата и ми пада на предния капак, викам си броня, ножове, фарове, халогени всичко е на земята, слезнах и се оказа, че пластмасата около номера се е счупила на парчета и си отдъхнах

. От тези случки ми стои малко на криво вратата на багажника ама какво да се прави "козметични" проблеми