От тази тема видях,че ще го пускат пак и го налазих.Благодаря ,за което

Pokerstars написа:geodj написа:snoopgod написа:Аз съм с това
ства си
с 52ач аку съм за 12 часа е готов!
Хем съм с гаден перион-трагедия
С този "Енхел" 5А може ли да се зарежда акумулатор 75 Ач?
Аз съм със същото зарядно и без проблем зарежда и двата акумулатора,единия на 2 години другия на може би 10 год. които са 75Ач,наистина отнема около 14-15 часа обаче крайния резултат е напълно задоволителен.Никакви проблеми до сега с него!
sp_konsulov написа:Имам едно такова зарядно, синьо - като това горе на снимката.
Притесняваме че, няма регулатор на напрежението, дига към 16 волта, след около 30 мин зареждане.
Има ли начин да огранича напрежението до 14 - 14.3 волта ?
sportul написа:Pokerstars написа:geodj написа:snoopgod написа:Аз съм с това
ства си
с 52ач аку съм за 12 часа е готов!
Хем съм с гаден перион-трагедия
С този "Енхел" 5А може ли да се зарежда акумулатор 75 Ач?
Аз съм със същото зарядно и без проблем зарежда и двата акумулатора,единия на 2 години другия на може би 10 год. които са 75Ач,наистина отнема около 14-15 часа обаче крайния резултат е напълно задоволителен.Никакви проблеми до сега с него!
и аз съм със същото , мерил ли си с колко волта ти зарежда акумулатора?
KingoftheROAD написа:Някой може ли да намери отнякъде такова работещо? Доколкото знам все още се произвеждали. Има и пусков режим, не може изцяло само да него да се върти, но помага доволно добре.
kris11 написа:KingoftheROAD написа:Някой може ли да намери отнякъде такова работещо? Доколкото знам все още се произвеждали. Има и пусков режим, не може изцяло само да него да се върти, но помага доволно добре.
УкраИна, евентуално Русия.
Имах но пусна крака. Желязно е. Тежък и големичък траф, изправителен мост - 2 диода ,2 тиристора, платка за управление и ограничение по напрежение.
bread1978 написа:ЗдравейтеАбе как се работи с това лидълското зарядно? Като го пусна ми дава 6 волта и FULL и свети зелено, при положение че акумулатора е изтощен. С бутона MODE само се изключва и включва. Няма упътване в кутията... Благодаря предварително, колеги!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 195 госта