Голф 2 ГТИ 16 волта ПЛ

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen

Колко пари бихте поискали за тази кола ако е ваша?

3000 лв
19
13%
3500 лв
32
23%
4000 лв
35
25%
4500 лв
36
25%
5000 лв
11
8%
5500 лв
1
1%
6000 лв
2
1%
6500 лв
1
1%
7000 лв
5
4%

Общо гласове: 142
Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Нед 11 мар 2007 14:49

4 000 са една добра сума за тоя голф, макс 4 500

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Нед 11 мар 2007 18:00

4500 максимума според мен. Ако не ти се дава за такива пари не го давай. И ако може един въпрос: за колко го взе тоя хубавец, ако не е тайна.

Потребителски аватар
Volkov
Автомобил: Golf 3 20 Jahre
Двигател: 2.0 16V ABF

Мнениеот Volkov » Нед 11 мар 2007 18:08

4500

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Нед 11 мар 2007 20:20

nigga написа:колата наистина е красива.когато купувах моя ГТИ търсих точно такава кола.но да бъдем реалисти-сега в МОБИЛЕ се продава G60 за 3700 /3400 човека го дава/ само с компресор за ремонт + всички екстри.така че направи си сметка.

Най-обичам компететни мнения! G60 рециклиран е около 800 евро (осемстотин, за да не кажете, че съм сложил нула в повече) и то не най-перфектния, нов е над 2200 евро, което прави близо 4500 лв.
Та това G60, което се продава за 3400 лв, че то направо перфектна цена. Без пари я дава човека!
По темата.
Тази кола ще се продаде, но само на човек като мен или Musura (може да пропускам някой от този клуб, за което моля за извинение).
Ако питаш мен или я пази и не я продавай или пусни обявата в www.mobile.de
Успех при продажбата!

Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Мнениеот Hertz » Нед 11 мар 2007 20:25

4500 - 5000 :roll:

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Нед 11 мар 2007 20:53

Утре ще снимам теглича, за да се види, че е оригинален и не е дърпано нищо с него. Но само това.
Щото както е тръгнало, ще ме накарате да я обърна с колелата нагоре и да я снимам и отдолу, на слънце, в 12 часа по обяд.
Колата още се продава. Твърда цена без коментар 6000 лв. Моля да пишат само заинтересованите. Както се казва в един култов филм (Оркестър без име), кибиците да си мълчат. И да ходят за бира, бих допълнил аз.
Като сте толкова отворени, защо не поразгледате малко в мобиле-то какви кокошарници и на какви цени се продават. На който кибик не му стигат парите за истинско ГТИ 16 волта, да ходи и да си купува в мобилето.
Както съм казал в началото, тая кола ще иде (ако иде) при новия си собственик, който може да я гледа и поддържа като мен. Имаче си остава при стария собственик. Това е. А за това трябват пари, пари, пари, а не желание. Поради същата причина (пари) тя е в това състояние и до момента. И не ми обяснявайте колко струва. Била на 15 години - 15 години, ама гаражни! 119К реални! Още си е с оригиналната изпускателна система! Това говори ли ви нещо? (Освен че трябва да се сменя катализатора :lol: )! Тази кола не е имала 'минусов' старт на двигателя! Истинският експерт ще я оцени, а и поддържа. Не е кола за всеки.

Не ми се сърдете заради цената, моля ви, явно има защо да е такава.

П.С. Забравих да кажа, километража се връща много лесно - чупиш стъклото на таблото, нагласяваш необходимите километри с права отвертка, гледаш да са равни по височина цифричките (независомо, че прехвърля 119К в момента), пръскаш с лак за коса (ако може руса), намираш друго табло, взимаш стъклото и всичко е ток!

Поздрави.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 11 мар 2007 21:24

Ако я продадеш ще ти тежи цял живот на съвестта :012:

Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот moleo » Нед 11 мар 2007 21:50

абсолютно, човек сам определя цената според това, каква му е колата. Аман от кокошарници както казва момчето, нагледахме им се !

Може да е висока но когато не бързаш не виждам проблем.

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Нед 11 мар 2007 21:55

kam_tod написа:...Моля да пишат само заинтересованите.... кибиците да си мълчат...

Колега айде не така моля.
Ок разбирам, че си обичаш колата и я цениш - похвално.
Разбирам, че имаш пари и си я подържаш - похвално.
Разбирам, че си я оценяваш на някаква сума и не би паднал под нея - похвално.
Защо обаче пускаш тази тема, анкета, търсиш мнение, сърдиш се и нареждаш кой да пише? Това не ти е темата в продава и всичко е резултат от ТВОЯ въпрос в ТВОЯТА тема.
Ако искаш помоли модовете да я заключат тази и да ти разчистят другата :idea: Пиши, че не ти трябват коментари и готово. Но не се сърди.
Аз мога да ти кажа, че колата ти неструва и 100лв ама какво от това...?
Ок търсиш си ценител...
Ценителя сам ще те намери сигурен съм ;)
Успех и по малко нерви ти пожелавам

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Нед 11 мар 2007 23:05

ОК. Съгласен съм, но не аз внасям напрежение в тази тема.
Някои хора прекалено присърце приеха нещата, а както искаш да кажеш - всичко е въпрос на гледна точка и на избор.
Моята гледна точка вече я изясних, избора го оставям на другите.

Поздрави.

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Пон 12 мар 2007 0:03

angel.1 написа:.....Казвам това защото мисля,че е по-лесно да види човек чудовището от Лох Нес отколкото 13 годишен Голф на 115к реални.

помиш ли онази снимка с едно микро островче на което имаше една голф 2-ка която кара веселия собственик от "пристанището" до "къщата му" което е има/няма 500 метра ?? Е колко трилиона километра са му навъртяни :?:
Колега не се пали много от хорските мнения :wink: един ден и аз ако трябва да си продам Вентото , няма да мръдна и 1 стотинка от цената защото за разлика от другите джамбази знам какво продавам и как съм го гледал и най-вече колко пара съм потришил по него :!: за да е в това състояние и вид :roll:
Питайте фанатика Брабус за колко ще си даде неговия голф 8) Или смолянската бригада да кажат колко излиза един КР готов за бой :twisted:

Потребителски аватар
makaveli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот makaveli » Пон 12 мар 2007 3:25

4500! :D ! тва е !!! :lol:

Потребителски аватар
sin orel C20XE
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sin orel C20XE » Пон 12 мар 2007 8:46

kam_tod написа:Утре ще снимам теглича, за да се види, че е оригинален и не е дърпано нищо с него. Но само това.
Щото както е тръгнало, ще ме накарате да я обърна с колелата нагоре и да я снимам и отдолу, на слънце, в 12 часа по обяд.
Колата още се продава. Твърда цена без коментар 6000 лв. Моля да пишат само заинтересованите. Както се казва в един култов филм (Оркестър без име), кибиците да си мълчат. И да ходят за бира, бих допълнил аз.
Като сте толкова отворени, защо не поразгледате малко в мобиле-то какви кокошарници и на какви цени се продават. На който кибик не му стигат парите за истинско ГТИ 16 волта, да ходи и да си купува в мобилето.
Както съм казал в началото, тая кола ще иде (ако иде) при новия си собственик, който може да я гледа и поддържа като мен. Имаче си остава при стария собственик. Това е. А за това трябват пари, пари, пари, а не желание. Поради същата причина (пари) тя е в това състояние и до момента. И не ми обяснявайте колко струва. Била на 15 години - 15 години, ама гаражни! 119К реални! Още си е с оригиналната изпускателна система! Това говори ли ви нещо? (Освен че трябва да се сменя катализатора :lol: )! Тази кола не е имала 'минусов' старт на двигателя! Истинският експерт ще я оцени, а и поддържа. Не е кола за всеки.

Не ми се сърдете заради цената, моля ви, явно има защо да е такава.

П.С. Забравих да кажа, километража се връща много лесно - чупиш стъклото на таблото, нагласяваш необходимите километри с права отвертка, гледаш да са равни по височина цифричките (независомо, че прехвърля 119К в момента), пръскаш с лак за коса (ако може руса), намираш друго табло, взимаш стъклото и всичко е ток!

Поздрави.

Глей са брат,нито ти е уникален голфа,нито нищо,разбирам PL-16v(Сашо),musura(Владо) или Brabus има и още перфектни двойки да обадят и по-висока цена,но извинявай за този голф повече от 4к тегаво ще вземеш,за 6к знаеш ли каква кола може да се вземе от този клас?
Става дума за клас 16В,колко по-готини коли има,бих си взел или Астра ГСИ или един готин АБФ и повярвай ми ще съм по-доволен!
Ти си знаеш,не е луд,този който иска,а този който дава! :wink:

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Пон 12 мар 2007 20:58

Заради добрия вид в който е сега бих дал 3000лв иначе тези коли върват по 1500-2000лв.
Един мой приятел тенекеджия продава такъв 4х4 със кардан в много добро състояние и я продава за 1500лв

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Пон 12 мар 2007 20:59

Meти написа:Заради добрия вид в който е сега бих дал 3000лв иначе тези коли върват по 1500-2000лв.
Един мой приятел тенекеджия продава такъв 4х4 със кардан в много добро състояние и я продава за 1500лв
:lol: :lol: :lol:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”