Голф 2 ГТИ 16 волта ПЛ
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
nigga написа:колата наистина е красива.когато купувах моя ГТИ търсих точно такава кола.но да бъдем реалисти-сега в МОБИЛЕ се продава G60 за 3700 /3400 човека го дава/ само с компресор за ремонт + всички екстри.така че направи си сметка.
Най-обичам компететни мнения! G60 рециклиран е около 800 евро (осемстотин, за да не кажете, че съм сложил нула в повече) и то не най-перфектния, нов е над 2200 евро, което прави близо 4500 лв.
Та това G60, което се продава за 3400 лв, че то направо перфектна цена. Без пари я дава човека!
По темата.
Тази кола ще се продаде, но само на човек като мен или Musura (може да пропускам някой от този клуб, за което моля за извинение).
Ако питаш мен или я пази и не я продавай или пусни обявата в www.mobile.de
Успех при продажбата!
Утре ще снимам теглича, за да се види, че е оригинален и не е дърпано нищо с него. Но само това.
Щото както е тръгнало, ще ме накарате да я обърна с колелата нагоре и да я снимам и отдолу, на слънце, в 12 часа по обяд.
Колата още се продава. Твърда цена без коментар 6000 лв. Моля да пишат само заинтересованите. Както се казва в един култов филм (Оркестър без име), кибиците да си мълчат. И да ходят за бира, бих допълнил аз.
Като сте толкова отворени, защо не поразгледате малко в мобиле-то какви кокошарници и на какви цени се продават. На който кибик не му стигат парите за истинско ГТИ 16 волта, да ходи и да си купува в мобилето.
Както съм казал в началото, тая кола ще иде (ако иде) при новия си собственик, който може да я гледа и поддържа като мен. Имаче си остава при стария собственик. Това е. А за това трябват пари, пари, пари, а не желание. Поради същата причина (пари) тя е в това състояние и до момента. И не ми обяснявайте колко струва. Била на 15 години - 15 години, ама гаражни! 119К реални! Още си е с оригиналната изпускателна система! Това говори ли ви нещо? (Освен че трябва да се сменя катализатора
)! Тази кола не е имала 'минусов' старт на двигателя! Истинският експерт ще я оцени, а и поддържа. Не е кола за всеки.
Не ми се сърдете заради цената, моля ви, явно има защо да е такава.
П.С. Забравих да кажа, километража се връща много лесно - чупиш стъклото на таблото, нагласяваш необходимите километри с права отвертка, гледаш да са равни по височина цифричките (независомо, че прехвърля 119К в момента), пръскаш с лак за коса (ако може руса), намираш друго табло, взимаш стъклото и всичко е ток!
Поздрави.
Щото както е тръгнало, ще ме накарате да я обърна с колелата нагоре и да я снимам и отдолу, на слънце, в 12 часа по обяд.
Колата още се продава. Твърда цена без коментар 6000 лв. Моля да пишат само заинтересованите. Както се казва в един култов филм (Оркестър без име), кибиците да си мълчат. И да ходят за бира, бих допълнил аз.
Като сте толкова отворени, защо не поразгледате малко в мобиле-то какви кокошарници и на какви цени се продават. На който кибик не му стигат парите за истинско ГТИ 16 волта, да ходи и да си купува в мобилето.
Както съм казал в началото, тая кола ще иде (ако иде) при новия си собственик, който може да я гледа и поддържа като мен. Имаче си остава при стария собственик. Това е. А за това трябват пари, пари, пари, а не желание. Поради същата причина (пари) тя е в това състояние и до момента. И не ми обяснявайте колко струва. Била на 15 години - 15 години, ама гаражни! 119К реални! Още си е с оригиналната изпускателна система! Това говори ли ви нещо? (Освен че трябва да се сменя катализатора

П.С. Забравих да кажа, километража се връща много лесно - чупиш стъклото на таблото, нагласяваш необходимите километри с права отвертка, гледаш да са равни по височина цифричките (независомо, че прехвърля 119К в момента), пръскаш с лак за коса (ако може руса), намираш друго табло, взимаш стъклото и всичко е ток!
Поздрави.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
kam_tod написа:...Моля да пишат само заинтересованите.... кибиците да си мълчат...
Колега айде не така моля.
Ок разбирам, че си обичаш колата и я цениш - похвално.
Разбирам, че имаш пари и си я подържаш - похвално.
Разбирам, че си я оценяваш на някаква сума и не би паднал под нея - похвално.
Защо обаче пускаш тази тема, анкета, търсиш мнение, сърдиш се и нареждаш кой да пише? Това не ти е темата в продава и всичко е резултат от ТВОЯ въпрос в ТВОЯТА тема.
Ако искаш помоли модовете да я заключат тази и да ти разчистят другата

Аз мога да ти кажа, че колата ти неструва и 100лв ама какво от това...?
Ок търсиш си ценител...
Ценителя сам ще те намери сигурен съм

Успех и по малко нерви ти пожелавам
- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
angel.1 написа:.....Казвам това защото мисля,че е по-лесно да види човек чудовището от Лох Нес отколкото 13 годишен Голф на 115к реални.
помиш ли онази снимка с едно микро островче на което имаше една голф 2-ка която кара веселия собственик от "пристанището" до "къщата му" което е има/няма 500 метра ?? Е колко трилиона километра са му навъртяни

Колега не се пали много от хорските мнения

Питайте фанатика Брабус за колко ще си даде неговия голф

- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kam_tod написа:Утре ще снимам теглича, за да се види, че е оригинален и не е дърпано нищо с него. Но само това.
Както съм казал в началото, тая кола ще иде (ако иде) при новия си собственик, който може да я гледа и поддържа като мен. Имаче си остава при стария собственик. Това е. А за това трябват пари, пари, пари, а не желание. Поради същата причина (пари) тя е в това състояние и до момента. И не ми обяснявайте колко струва. Била на 15 години - 15 години, ама гаражни! 119К реални! Още си е с оригиналната изпускателна система! Това говори ли ви нещо? (Освен че трябва да се сменя катализатора)! Тази кола не е имала 'минусов' старт на двигателя! Истинският експерт ще я оцени, а и поддържа. Не е кола за всеки.
Поздрави.
Глей са брат,нито ти е уникален голфа,нито нищо,разбирам PL-16v(Сашо),musura(Владо) или Brabus има и още перфектни двойки да обадят и по-висока цена,но извинявай за този голф повече от 4к тегаво ще вземеш,за 6к знаеш ли каква кола може да се вземе от този клас?
Става дума за клас 16В,колко по-готини коли има,бих си взел или Астра ГСИ или един готин АБФ и повярвай ми ще съм по-доволен!
Ти си знаеш,не е луд,този който иска,а този който дава!

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”