поредната глупост в темата написана от "goldy" и цитирана от теб с цел да бъде поредния лалджия във форума

777 написа:Stivi написа:Ако ми покажеш дори едно мнение в която и да е тема за гуми в което някой твърди, че на сняг или даже при отрицателни температури без сняг е по-добре да се кара с летни гуми ,ще те призная за капацитет по въпроса,иначе си оставаш лаладжияgoldy написа:Извод - летните гуми, както на сухо, така и на мокро бият зимните като маче у дерек не само при температури под +7 градуса, ами и при „Температура -28°С и духащ леден вятър“.
Надявам се, че ти (Stivi) можеш да четеш, а аз съответно съм капацитет.
joker написа:И моля, не вярвайте на тези тестове,защото описанието им е далеч от всякаква статистическа достоверност...просто са платени журналистически публикации..
На сухо, нали? И никакъв сняг и лед?joker написа:...инцидент ... десетки с летни през зимата
joker написа:Този,който има моментен интерес да си продаде летните гуми плаща "проучванията"....и не е задължително да е голям концерн...по-скоро обратното.Колеги....нищо не се пише в публичното пространство без да е платено!Няма област където платените "проучвания" да не са средство за реализация на стоката....Ако само знаете дори и в медицината и фармацията какъв кошмар е !!!А там нещата минават много по-строг контрол.
И пак повтарям....за 35 години нито един инцидент със зимни гуми през лятото и десетки с летни през зимата...да не говорим за "летните" чисто нови "Корморани" с които дори и лятото на 30 гр, температура заради плъзгане по сух асфалт се залепих за задницата на един "Мерцедес"...единствен по рода си инцидент за целия ми стаж(никога не бях удрял кола отзад,тъй като винаги се съобразявам дистанцията).
joker написа:....за 35 години нито един инцидент със зимни гуми през лятото и десетки с летни през зимата....
Stivi написа:А надявам се ти да намериш откъде да разбереш какво значи думата "сарказъм" и как тя коресподира с поредната глупост в темата написана от "goldy" и цитирана от теб с цел да бъде поредния лалджия във форума
neon написа:Извинявай, ама от написаното от тебе да стигам до заключението, че или си някакъв страшен джигит-дебил (при това некадърен), който въпреки НЯКОЛКОТО инцидента с летни гуми през зимата е продължил да кара с тях докато станат ДЕСЕТКИ, или повтаря всяка година една и съща грешка и чака да натрупа сняг, за да си смени гумите!?joker написа:....за 35 години нито един инцидент със зимни гуми през лятото и десетки с летни през зимата....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта