най-добрата халогенна крушка?!
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Re: най-добрата халогенна крушка?!
Жоре, ДА и ДА.
ТМТ Елком, аз мите ги взех оттам за по 10лв. на бройка Н3 OSRAM NIGHT BREAKER® PLUS.
ТМТ Елком, аз мите ги взех оттам за по 10лв. на бройка Н3 OSRAM NIGHT BREAKER® PLUS.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
А каква е цената на бройка Х7 за същия модел? Щото в Ауто+ се върти една цена от порядъка на 35-36 лева за комплект, поне такива спомени имам преди две лета като вземах.
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Vento написа:Жоре, ДА и ДА.
мерси за инфото, Митак.

- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
Днес обиколих половин Перник и никаде няма Филипс блу вижън......на 2 места самО с поръчка-все едно купувам егати дефицитната стока
Иначе пълно със крушки правени в Китай от надомна работа
....

Иначе пълно със крушки правени в Китай от надомна работа

- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Провери ли по бензиностанциите?
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
Поръчах си от тук http://autoe-xtras.com/index.php ,утре пристигат комплект със 2крушки за габарит!!! Чиста работа.
Иначе във ЛукОил и Шел няма !!!
Иначе във ЛукОил и Шел няма !!!
- chavdar123
- Автомобил:
- Двигател:
Днес си купих osram night breaker plus H3, до сега бях на халогените с една Hella, 3-4 лв/бр я бях взимал. Понеже са ми от скоро халогените и я взех еи така в бързината, но не вършеше никаква работа нито в мъгла никога-беше като свещ. Преди 10 минути сложих osramа и още не съм видял на вън как свети но в гаража е пак като свещ никаква разлика с хелатa, а osrama е 14 лв/бр. Мислех, че ще светне и по бяло, но пак си е жълто и слабо. То цвета не ме интересува важното е да светнеше по силно, но не стана така. Ето и малко лоша снимка на кутията.

В картонена кутия понеже бях чел в темата, че са по добри от в пластмасовите опаковки, но нещо за сега не съм доволен
остава да чакам мъгла да видя поне там как ще се представи.
В картонена кутия понеже бях чел в темата, че са по добри от в пластмасовите опаковки, но нещо за сега не съм доволен

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Сложи си релета на фаровете и ще светне.chavdar123 написа:Днес си купих osram night breaker plus H3, до сега бях на халогените с една Hella, 3-4 лв/бр я бях взимал. Понеже са ми от скоро халогените и я взех еи така в бързината, но не вършеше никаква работа нито в мъгла никога-беше като свещ. Преди 10 минути сложих osramа и още не съм видял на вън как свети но в гаража е пак като свещ никаква разлика с хелатa, а osrama е 14 лв/бр. Мислех, че ще светне и по бяло, но пак си е жълто и слабо. То цвета не ме интересува важното е да светнеше по силно, но не стана така. Ето и малко лоша снимка на кутията.
В картонена кутия понеже бях чел в темата, че са по добри от в пластмасовите опаковки, но нещо за сега не съм доволеностава да чакам мъгла да видя поне там как ще се представи.
Имаш много загуби по системата, а и добре да се прегледа алтернатора.
- simeon40
- Автомобил:
- Двигател:
aylin78 написа:Колеги преди 5 дена си поръчах ето тези крушки,не знам колко ще светят,но са доста икономични-само 5 вата,и светят с 460 лумена,нека по-вещи от мен хора да си кажат мнението на колко се равнява?Струват само 19 долара,и ще ги снимам колко светят...
http://www.seat-bg.com/viewtopic.php?t=11460&postdays=0&postorder=asc&highlight=led+%F1%E2%E5%F2%EB%E8%ED%E8&start=60
http://www.seat-bg.com/viewtopic.php?t=11460&postdays=0&postorder=asc&highlight=led+%F1%E2%E5%F2%EB%E8%ED%E8&start=45
Прегледай мненията в тези страници да разбереш какво те очаква с диоди вместо крушка във фара...

-
- Автомобил: VW MK4
- Двигател: ATD PD TDI
aylin78 написа:Колеги преди 5 дена си поръчах ето тези крушки,не знам колко ще светят,но са доста икономични-само 5 вата,и светят с 460 лумена,нека по-вещи от мен хора да си кажат мнението на колко се равнява?Струват само 19 долара,и ще ги снимам колко светят...
Не стават за фарове ... Аз си купих такива с по 108 диода всяка. Свети 2 метра пред колата. Подходящи са за дневни светлини, но не и да караш вечер
-
- Автомобил:
- Двигател:
chavdar123 написа:Днес си купих osram night breaker plus H3, до сега бях на халогените с една Hella, 3-4 лв/бр я бях взимал. Понеже са ми от скоро халогените и я взех еи така в бързината, но не вършеше никаква работа нито в мъгла никога-беше като свещ. Преди 10 минути сложих osramа и още не съм видял на вън как свети но в гаража е пак като свещ никаква разлика с хелатa, а osrama е 14 лв/бр. Мислех, че ще светне и по бяло, но пак си е жълто и слабо. То цвета не ме интересува важното е да светнеше по силно, но не стана така. Ето и малко лоша снимка на кутията.
В картонена кутия понеже бях чел в темата, че са по добри от в пластмасовите опаковки, но нещо за сега не съм доволеностава да чакам мъгла да видя поне там как ще се представи.
Колега, всички пишат точно обратното за тези крушки. Сигурен ли си, че при теб всичко е наред с инсталацията и фаровете.
- chavdar123
- Автомобил:
- Двигател:
Pinto_mm написа:chavdar123 написа:Днес си купих osram night breaker plus H3, до сега бях на халогените с една Hella, 3-4 лв/бр я бях взимал. Понеже са ми от скоро халогените и я взех еи така в бързината, но не вършеше никаква работа нито в мъгла никога-беше като свещ. Преди 10 минути сложих osramа и още не съм видял на вън как свети но в гаража е пак като свещ никаква разлика с хелатa, а osrama е 14 лв/бр. Мислех, че ще светне и по бяло, но пак си е жълто и слабо. То цвета не ме интересува важното е да светнеше по силно, но не стана така. Ето и малко лоша снимка на кутията.
Колега, всички пишат точно обратното за тези крушки. Сигурен ли си, че при теб всичко е наред с инсталацията и фаровете.
Имах си кабели изведени до казанчето на антифриза от там ги хванах и ги пуснах до халогените, а вътре сложих реленце в бушониерата и това ми е по инсталацията. Не знам сечението на кабелите, които съм пуснал до халогените да не е много малко и да са тънки и от това да се влияе

- lpishinov
- Автомобил:
- Двигател:
Vento написа:Жоре, ДА и ДА.
Благодаря за информацията

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ан така,ами аз немога да намеря 9006(НВ4)
Някой за съпорт

Някой за съпорт

- chavdar123
- Автомобил:
- Двигател:
chavdar123 написа:Днес си купих osram night breaker plus H3, до сега бях на халогените с една Hella, 3-4 лв/бр я бях взимал. Понеже са ми от скоро халогените и я взех еи така в бързината, но не вършеше никаква работа нито в мъгла никога-беше като свещ. Преди 10 минути сложих osramа и още не съм видял на вън как свети но в гаража е пак като свещ никаква разлика с хелатa, а osrama е 14 лв/бр. Мислех, че ще светне и по бяло, но пак си е жълто и слабо. То цвета не ме интересува важното е да светнеше по силно, но не стана така. Ето и малко лоша снимка на кутията.
Ето как светят при мен (жълто и слабо) а може ли от самите халогени да си е

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”