най-добрата халогенна крушка?!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Vento
Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
Двигател: ABS+ABF+ABV

Re: най-добрата халогенна крушка?!

Мнениеот Vento » Пон 03 яну 2011 14:38

Жоре, ДА и ДА.
ТМТ Елком, аз мите ги взех оттам за по 10лв. на бройка Н3 OSRAM NIGHT BREAKER® PLUS.

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пон 03 яну 2011 14:53

А каква е цената на бройка Х7 за същия модел? Щото в Ауто+ се върти една цена от порядъка на 35-36 лева за комплект, поне такива спомени имам преди две лета като вземах.

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Пон 03 яну 2011 15:49

Vento написа:Жоре, ДА и ДА.
ТМТ Елком, аз мите ги взех оттам за по 10лв. на бройка Н3 OSRAM NIGHT BREAKER® PLUS.

мерси за инфото, Митак. :beer

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Пон 03 яну 2011 19:07

Днес обиколих половин Перник и никаде няма Филипс блу вижън......на 2 места самО с поръчка-все едно купувам егати дефицитната стока :shock
Иначе пълно със крушки правени в Китай от надомна работа ;) ....

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Пон 03 яну 2011 19:27

Провери ли по бензиностанциите?

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Сря 05 яну 2011 12:44

Поръчах си от тук http://autoe-xtras.com/index.php ,утре пристигат комплект със 2крушки за габарит!!! Чиста работа.
Иначе във ЛукОил и Шел няма !!!

Потребителски аватар
chavdar123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chavdar123 » Чет 06 яну 2011 20:50

Днес си купих osram night breaker plus H3, до сега бях на халогените с една Hella, 3-4 лв/бр я бях взимал. Понеже са ми от скоро халогените и я взех еи така в бързината, но не вършеше никаква работа нито в мъгла никога-беше като свещ. Преди 10 минути сложих osramа и още не съм видял на вън как свети но в гаража е пак като свещ никаква разлика с хелатa, а osrama е 14 лв/бр. Мислех, че ще светне и по бяло, но пак си е жълто и слабо. То цвета не ме интересува важното е да светнеше по силно, но не стана така. Ето и малко лоша снимка на кутията.
Изображение
В картонена кутия понеже бях чел в темата, че са по добри от в пластмасовите опаковки, но нещо за сега не съм доволен :? остава да чакам мъгла да видя поне там как ще се представи.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 06 яну 2011 21:38

chavdar123 написа:Днес си купих osram night breaker plus H3, до сега бях на халогените с една Hella, 3-4 лв/бр я бях взимал. Понеже са ми от скоро халогените и я взех еи така в бързината, но не вършеше никаква работа нито в мъгла никога-беше като свещ. Преди 10 минути сложих osramа и още не съм видял на вън как свети но в гаража е пак като свещ никаква разлика с хелатa, а osrama е 14 лв/бр. Мислех, че ще светне и по бяло, но пак си е жълто и слабо. То цвета не ме интересува важното е да светнеше по силно, но не стана така. Ето и малко лоша снимка на кутията.
Изображение
В картонена кутия понеже бях чел в темата, че са по добри от в пластмасовите опаковки, но нещо за сега не съм доволен :? остава да чакам мъгла да видя поне там как ще се представи.
Сложи си релета на фаровете и ще светне.
Имаш много загуби по системата, а и добре да се прегледа алтернатора.

Потребителски аватар
simeon40
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот simeon40 » Пет 07 яну 2011 11:17

aylin78 написа:Колеги преди 5 дена си поръчах ето тези крушки,не знам колко ще светят,но са доста икономични-само 5 вата,и светят с 460 лумена,нека по-вещи от мен хора да си кажат мнението на колко се равнява?Струват само 19 долара,и ще ги снимам колко светят...

http://www.seat-bg.com/viewtopic.php?t=11460&postdays=0&postorder=asc&highlight=led+%F1%E2%E5%F2%EB%E8%ED%E8&start=60

http://www.seat-bg.com/viewtopic.php?t=11460&postdays=0&postorder=asc&highlight=led+%F1%E2%E5%F2%EB%E8%ED%E8&start=45

Прегледай мненията в тези страници да разбереш какво те очаква с диоди вместо крушка във фара... :cry:

chriss
Автомобил: VW MK4
Двигател: ATD PD TDI

Мнениеот chriss » Пет 07 яну 2011 14:10

aylin78 написа:Колеги преди 5 дена си поръчах ето тези крушки,не знам колко ще светят,но са доста икономични-само 5 вата,и светят с 460 лумена,нека по-вещи от мен хора да си кажат мнението на колко се равнява?Струват само 19 долара,и ще ги снимам колко светят...

Не стават за фарове ... Аз си купих такива с по 108 диода всяка. Свети 2 метра пред колата. Подходящи са за дневни светлини, но не и да караш вечер

Pinto_mm
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pinto_mm » Пет 07 яну 2011 21:44

chavdar123 написа:Днес си купих osram night breaker plus H3, до сега бях на халогените с една Hella, 3-4 лв/бр я бях взимал. Понеже са ми от скоро халогените и я взех еи така в бързината, но не вършеше никаква работа нито в мъгла никога-беше като свещ. Преди 10 минути сложих osramа и още не съм видял на вън как свети но в гаража е пак като свещ никаква разлика с хелатa, а osrama е 14 лв/бр. Мислех, че ще светне и по бяло, но пак си е жълто и слабо. То цвета не ме интересува важното е да светнеше по силно, но не стана така. Ето и малко лоша снимка на кутията.
Изображение

Колега, всички пишат точно обратното за тези крушки. Сигурен ли си, че при теб всичко е наред с инсталацията и фаровете.

Потребителски аватар
chavdar123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chavdar123 » Съб 08 яну 2011 1:21

Pinto_mm написа:
Изображение

Колега, всички пишат точно обратното за тези крушки. Сигурен ли си, че при теб всичко е наред с инсталацията и фаровете.

Имах си кабели изведени до казанчето на антифриза от там ги хванах и ги пуснах до халогените, а вътре сложих реленце в бушониерата и това ми е по инсталацията. Не знам сечението на кабелите, които съм пуснал до халогените да не е много малко и да са тънки и от това да се влияе :? не знам не разбирам много даже хич, но така се получи :Mr Green Fun направил съм някаква грешка ама то вече къде да я търса :|

Потребителски аватар
lpishinov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lpishinov » Нед 09 яну 2011 18:54

Vento написа:Жоре, ДА и ДА.

Благодаря за информацията :drunk. Вчера взех Н4 OSRAM NIGHT BREAKER® PLUS по 11 и малко бройката от TMT Елком на скобелева майка. В магазина им на центъра бяха им останали само от старите, които не са PLUS. Същите крушики, тук в София, в един магазин в Гео Милев ми искаха 32лв за комплект, обаче в пласмасова опакова. Добре, че нямаха h4

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Нед 09 яну 2011 19:09

ан така,ами аз немога да намеря 9006(НВ4) :shock
Някой за съпорт :roll:

Потребителски аватар
chavdar123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chavdar123 » Пон 10 яну 2011 0:10

Изображение

Ето как светят при мен (жълто и слабо) а може ли от самите халогени да си е :? Гледам ги те вътре са си някаква лупа и стъклодо ама знам ли.
ИзображениеИзображение

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”