PyMu написа:mely написа:Ясно е крушка трябва да имаш....ама не е задължително да можеш да си я смениш сам.КАТ ще реагират на място според настроението си.Никъде в закона не става ясно как и кога да се глобява и кога- предупреждава.Отук нататък - само нерви и простотии.
Съгласна съм. Споменава се "които застрашават движението", но с какво пък ако ти е изгорял фара и ти свети габарита застрашаваш движението? И с тия новите автомобили, които за да им смениш фара, трябва да се разглоби половината кола? Какво да правят те?.... Ако приятелят на автора беше почнал да се заяжда и остроумничи, като нищо можеше да му се размине тая глоба.
Колежке, аз това се опитвам да набия в главите на колегите с горните си постове.Може би си помислила че защитавам друга теза.....или аз не съм разбрал нещо.
Никой не е длъжен да умее да ремонтира автомобила си на пътя.Колко от вас са държали изпит за ремонт на автомобил.
Изгорял фар през ДЕНЯ не е предпоставка на ПТП.Допреди няколко години не ни даваха да ги включваме за щяло и нещяло през деня.Как не се избихме тогава като карахме без фарове.