Bobi85 написа:Много са ми интересни колегите, които никога не предупреждават. И какво като не ме предуппредиш?Хубаво ли ти става като те изпреваря с 200 км и след 2 км ме видиш спрян от патрулка?Сигурно получаваш душевен оргазъм и си казваш "Ха-ха, как го преебах тоя?'... А какво чувстваш, когато след 2 минути отново те изпреваря с 200 ?...
Просто исках да кажа, че нито аз, нито ти или някой друг сме способни да променим посоката на ши**ния кръговрат на корупция и анархия по пътищата.
Веднага ти отговарям на въпросите:
Когато ме изпревариш с 200 и те видя да киснеш при патрулката докато аз си минавам с 100 наистина ми се пълни душата и се питам: "и за какво беше цялото това бързане, когато патрулката сега ще ти изгуби 15 минути и ще ти скъса нервите, а аз бавният ще стигна преди теб, спокоен и с приятни впечатления от пътуването". А когато след две минути отново ме изпревариш с 200, чувството тогава е съжаление, защото вместо да помислиш защо са те спрели и глобили (с акт или с подкуп), ти продължаваш да натискаш и да застрашаваш останалите участници в движението. Е за такива джигити наистина ми е жал, защото шофирането е упражнение за мозъка, не за краката и ръцете, а с действията си много от колегите шофьори показват че в главата им се случва всичко друго, но не и мисловен процес.
Шибания кръговрат на корупцията и анархията се създават от нас самите, тези които сме на пътя с всичките си проблеми и комплекси и никой друг освен нас не може да го спре.