Амортисьори на Kager

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Амортисьори на Kager

Мнениеот vladtod® » Пет 29 авг 2008 19:59

Понеже ни предстои смяна на предни амортисьори а не съм паралия ми предложиха тези като алтернатива на цена пълнител 53 лв и цял със стойката за 72,доста е изкушаващо :idea: чета из сайта им http://www.kager.pl/kager/web/pl/ разбирам ,че е полска а този цитат
Частите са изработени от водещи европейски производители на резервни части , предназначени за оригинално оборудване за производители на превозни средства. Три години след нейното излизане на пазара KAGER предлага 47 продуктови линии, общо 22 хиляди продукта.
ме убеждава ,че както каза продавача амортисьорите били на BOGE a пакетирани от Kager с цел по ниска цена.Та заслужава ли си за моя аквариум който е на 20 г и ще изкара 4-5 ,може би тези амортисьори?

Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Danny boy » Пет 29 авг 2008 20:41

земи си хубави пълнители че да не съжеляваш после.Теми за амортисьори бол и кой от какви е доволен.Тези не съм ги чувал ни нито виждал.А ти на таз въдица че са BOGE не се хващай.Boge е хубав амортисьор.Никой производител не е заинтересован да хвърля много разходи за качество и да го продава на никви пари под съвсем друго име, нали се сещаш пазарна икономика.
Аз лично се обзаведох с 4ри kayaba.Засега държат ама са малко твърдички.Далеч съм от мисълта че това са най-хубавите ама в средния клас са си идеални.Факта че дават 2г. гаранция в БГ е показателен че са уверени в тормозоустойчивостта им.За справка Билщайна намалиха гаранцията мисля на 1 година.Аиде,избирай умно че да не купуваш два пъти.

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Пет 29 авг 2008 21:33

човърка ме и открих това
Fota offers spare parts from most European suppliers. In total, the Company cooperates with approximately 200 companies in this area. They include such renowned manufacturers of spare parts as: ZF Trading (Sachs, Boge, Lemförder), Bosch, SKF, Federal Mogul, ATE, GKN, Mann - Filter. The Company's customers are mostly car workshops, but also automotive stores and warehouses.
може пък някой да има някакви впечатления :roll:

KLAMER
Автомобил: TRANSPORTER T3 T25
Двигател: JX

Re:

Мнениеот KLAMER » Чет 20 авг 2009 13:50

Danny boy написа:земи си хубави пълнители че да не съжеляваш после.Теми за амортисьори бол и кой от какви е доволен.Тези не съм ги чувал ни нито виждал.А ти на таз въдица че са BOGE не се хващай.Boge е хубав амортисьор.Никой производител не е заинтересован да хвърля много разходи за качество и да го продава на никви пари под съвсем друго име, нали се сещаш пазарна икономика.
Аз лично се обзаведох с 4ри kayaba.Засега държат ама са малко твърдички.Далеч съм от мисълта че това са най-хубавите ама в средния клас са си идеални.Факта че дават 2г. гаранция в БГ е показателен че са уверени в тормозоустойчивостта им.За справка Билщайна намалиха гаранцията мисля на 1 година.Аиде,избирай умно че да не купуваш два пъти.

А, нали се сещаш , че няма производител който да не иска да печели увеличавайки си продажбите ?
Има много водещи фирми, които си продават продукцията на други фирми , като по този начин си увеличават продажбите - един път в скъпият сегмент. Втори път - сред хората търсещи ниски цени. Разжира се , понеже се продават под друга марка, затова и цените са по-ниски. Остава и недоверието както при теб ... Затова си има и Първият вариант... :D

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”