Danny boy написа:земи си хубави пълнители че да не съжеляваш после.Теми за амортисьори бол и кой от какви е доволен.Тези не съм ги чувал ни нито виждал.А ти на таз въдица че са BOGE не се хващай.Boge е хубав амортисьор.Никой производител не е заинтересован да хвърля много разходи за качество и да го продава на никви пари под съвсем друго име, нали се сещаш пазарна икономика.
Аз лично се обзаведох с 4ри kayaba.Засега държат ама са малко твърдички.Далеч съм от мисълта че това са най-хубавите ама в средния клас са си идеални.Факта че дават 2г. гаранция в БГ е показателен че са уверени в тормозоустойчивостта им.За справка Билщайна намалиха гаранцията мисля на 1 година.Аиде,избирай умно че да не купуваш два пъти.
А, нали се сещаш , че няма производител който да не иска да печели увеличавайки си продажбите ?
Има много водещи фирми, които си продават продукцията на други фирми , като по този начин си увеличават продажбите - един път в скъпият сегмент. Втори път - сред хората търсещи ниски цени. Разжира се , понеже се продават под друга марка, затова и цените са по-ниски. Остава и недоверието както при теб ... Затова си има и Първият вариант...