на прмоция от 18 септ.т.е.утре акумулатори ще има в МЕТРО

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
kiko946
Автомобил: GOLF 3
Двигател: AAZ 1992 g

на прмоция от 18 септ.т.е.утре акумулатори ще има в МЕТРО

Мнениеот kiko946 » Сря 17 сеп 2008 7:38

за всички нуждаещи се от нов акумулатор..... колеги, от утре 18 септ МЕТРО пуска акумулатори МОНБАТ само с течен електролит от всички капацитети /ампера/ с около 30 ина лв. по ефтини.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 17 сеп 2008 11:56

Това е супер :D Който има нужда, може да се възползва :arrow:

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Сря 17 сеп 2008 11:59

Само им гледайте щампите, кога са направени, че ако са стояли година, че и повече по складовете.... :roll:

Потребителски аватар
pronobis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pronobis » Сря 17 сеп 2008 12:44

dermeister написа:Само им гледайте щампите, кога са направени, че ако са стояли година, че и повече по складовете.... :roll:

Добър съвет, колега! Винаги с едно наум за нещо, което е на промоция, щото 99% е срока на годност...

Искам да използвам темата тук, за да попитам някой знае ли къде изчезнаха акумулаторите от BOSCH, които не са Silver серията? Бях в Практикер и се продаваха само две марки - BOSCH и то само въпросните сребърни и MonBat... А тия silver цените им тръгват от 170 лв... баси... :roll: /е, може и да не са изчезнали, но повече от 3 месеца във въпросния магазин няма друг избор, освен посочения.../

ivan tsvetkov

Мнениеот ivan tsvetkov » Сря 17 сеп 2008 13:24

на ломско - маи беше срещо патладжан[/quote]

Потребителски аватар
chinadracon
Автомобил: VW Golf MK4
Двигател: AKL 1999
Контакти:

Мнениеот chinadracon » Сря 17 сеп 2008 14:37

pronobis написа:
dermeister написа:Само им гледайте щампите, кога са направени, че ако са стояли година, че и повече по складовете.... :roll:

Добър съвет, колега! Винаги с едно наум за нещо, което е на промоция, щото 99% е срока на годност...

Искам да използвам темата тук, за да попитам някой знае ли къде изчезнаха акумулаторите от BOSCH, които не са Silver серията? Бях в Практикер и се продаваха само две марки - BOSCH и то само въпросните сребърни и MonBat... А тия silver цените им тръгват от 170 лв... баси... :roll: /е, може и да не са изчезнали, но повече от 3 месеца във въпросния магазин няма друг избор, освен посочения.../

Бош, които не са силвър-серия, имаше последно в МЕТРО-Пловдив, аз си взех оттам такъв и съм страшно доволен, колата пали като пушка! Между другото, забелязал съм че пловдивското МЕТРО винаги е много по-добре заредено от софийското...

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Сря 17 сеп 2008 15:42

pronobis написа:Добър съвет, колега! Винаги с едно наум за нещо, което е на промоция, щото 99% е срока на годност...

не е точно така.
промоциите в метро се договарят с доставчиците още в началото на съвместната дейност.
т.е. задължен си да участваш в промоция ежемесечно колкото и да не ти се иска.
цената надолу е от цената на доставчика.
метро никога не сваля. :wink:

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Сря 17 сеп 2008 15:48

Oсвен това и отложеното им плащане е около 6 месеца - през това време ти става ясно как се въртят парите.

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Сря 17 сеп 2008 16:08

мокрите монтански са си стари пушки, само добри думи за тях, много сериозно се замислям да участвам и аз в промоцията :roll:

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Сря 17 сеп 2008 16:10

Мойто монбатче дано искара и тази зима! Горкото чак сега видях че нямало течност.....

Ако не е някой ментак или застаряло си заслужава.... Но всяка промоция е с определена цел.... :wink:

Потребителски аватар
pronobis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pronobis » Сря 17 сеп 2008 17:34

golfer написа:не е точно така.
промоциите в метро се договарят с доставчиците още в началото на съвместната дейност.
т.е. задължен си да участваш в промоция ежемесечно колкото и да не ти се иска.
цената надолу е от цената на доставчика.
метро никога не сваля. :wink:

:офф Съгласен съм, не искам да слагам всички промоции под общ знаменател! Там обаче, където съм 100% сигурен, че е така е телешкото от Билла - на промоция ли е, и 6 часа да го вариш, се е галош!

chinadracon написа:Бош, които не са силвър-серия, имаше последно в МЕТРО-Пловдив.......

Нямам път натам, за съжаление! Ще търся тук, на предишната кола имах такъв, 3 години ама не мръдна просто! Железен!

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Сря 17 сеп 2008 21:20

Между другото - явно е координирано, има промоция и в Практикер, пак на монбат само че на необслужваемите - с по десетина лева са по скъпи от мокрите

ПС преди време доста се оплакваха от сухите на Монбат, някой ще каже ли дали си е взимал сокро такъв и дали е доволен :roll:

Потребителски аватар
kiko946
Автомобил: GOLF 3
Двигател: AAZ 1992 g

Мнениеот kiko946 » Чет 18 сеп 2008 17:58

Plamen_RI написа:Между другото - явно е координирано, има промоция и в Практикер, пак на монбат само че на необслужваемите - с по десетина лева са по скъпи от мокрите

ПС преди време доста се оплакваха от сухите на Монбат, някой ще каже ли дали си е взимал сокро такъв и дали е доволен :roll:

колеги има ли някой със сух монбат, да си каже мнението, че след малко ще купувам

Потребителски аватар
slavi ivanov slavov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот slavi ivanov slavov » Чет 18 сеп 2008 18:21

Аз взех миналата седмица такьв, да ви кажа нямам наблюдения но за сега е добре. Пьрвите два дни започна да кипва от единия краи и аз като видях му хвьрлих малко вода с едно шише, и газ там от кьдето го взех, пича вика няма страшно сигурно са го припьлнили и отвори от горе едно капаче и от долу зеинаха дупките изтегли с една спринцовка голяма малко разтвор и от тогава няма проблеми . Стана ми интересно друго че уж са необслужваеми а пьк пак са с електролит и на годината един пьт е хубаво да го прегледаш. Има и една дупка вьтре нещо зеленеи , като стане черно каза значи динамото ти нещо не зарежда. Иначе е пушка като е чукна направо подскача от ток :lol: а е само 50 ампера. 112 лева го платих днеска ги гледам в метро диплянката 84лева , кога ли му е вьрвяло на сиромашеца. :lol:

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Чет 18 сеп 2008 19:03

някой ако има път към монтана може да си вземе нправо от завода супер по ефтини са и ти дават към 30 лева за стария :idea:
:stll think:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”