на прмоция от 18 септ.т.е.утре акумулатори ще има в МЕТРО
- kiko946
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: AAZ 1992 g
на прмоция от 18 септ.т.е.утре акумулатори ще има в МЕТРО
за всички нуждаещи се от нов акумулатор..... колеги, от утре 18 септ МЕТРО пуска акумулатори МОНБАТ само с течен електролит от всички капацитети /ампера/ с около 30 ина лв. по ефтини.
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- pronobis
- Автомобил:
- Двигател:
dermeister написа:Само им гледайте щампите, кога са направени, че ако са стояли година, че и повече по складовете....
Добър съвет, колега! Винаги с едно наум за нещо, което е на промоция, щото 99% е срока на годност...
Искам да използвам темата тук, за да попитам някой знае ли къде изчезнаха акумулаторите от BOSCH, които не са Silver серията? Бях в Практикер и се продаваха само две марки - BOSCH и то само въпросните сребърни и MonBat... А тия silver цените им тръгват от 170 лв... баси...

- chinadracon
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AKL 1999
- Контакти:
pronobis написа:dermeister написа:Само им гледайте щампите, кога са направени, че ако са стояли година, че и повече по складовете....
Добър съвет, колега! Винаги с едно наум за нещо, което е на промоция, щото 99% е срока на годност...
Искам да използвам темата тук, за да попитам някой знае ли къде изчезнаха акумулаторите от BOSCH, които не са Silver серията? Бях в Практикер и се продаваха само две марки - BOSCH и то само въпросните сребърни и MonBat... А тия silver цените им тръгват от 170 лв... баси.../е, може и да не са изчезнали, но повече от 3 месеца във въпросния магазин няма друг избор, освен посочения.../
Бош, които не са силвър-серия, имаше последно в МЕТРО-Пловдив, аз си взех оттам такъв и съм страшно доволен, колата пали като пушка! Между другото, забелязал съм че пловдивското МЕТРО винаги е много по-добре заредено от софийското...
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
pronobis написа:Добър съвет, колега! Винаги с едно наум за нещо, което е на промоция, щото 99% е срока на годност...
не е точно така.
промоциите в метро се договарят с доставчиците още в началото на съвместната дейност.
т.е. задължен си да участваш в промоция ежемесечно колкото и да не ти се иска.
цената надолу е от цената на доставчика.
метро никога не сваля.

- pronobis
- Автомобил:
- Двигател:
golfer написа:не е точно така.
промоциите в метро се договарят с доставчиците още в началото на съвместната дейност.
т.е. задължен си да участваш в промоция ежемесечно колкото и да не ти се иска.
цената надолу е от цената на доставчика.
метро никога не сваля.

chinadracon написа:Бош, които не са силвър-серия, имаше последно в МЕТРО-Пловдив.......
Нямам път натам, за съжаление! Ще търся тук, на предишната кола имах такъв, 3 години ама не мръдна просто! Железен!
- kiko946
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: AAZ 1992 g
Plamen_RI написа:Между другото - явно е координирано, има промоция и в Практикер, пак на монбат само че на необслужваемите - с по десетина лева са по скъпи от мокрите
ПС преди време доста се оплакваха от сухите на Монбат, някой ще каже ли дали си е взимал сокро такъв и дали е доволен
колеги има ли някой със сух монбат, да си каже мнението, че след малко ще купувам
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз взех миналата седмица такьв, да ви кажа нямам наблюдения но за сега е добре. Пьрвите два дни започна да кипва от единия краи и аз като видях му хвьрлих малко вода с едно шише, и газ там от кьдето го взех, пича вика няма страшно сигурно са го припьлнили и отвори от горе едно капаче и от долу зеинаха дупките изтегли с една спринцовка голяма малко разтвор и от тогава няма проблеми . Стана ми интересно друго че уж са необслужваеми а пьк пак са с електролит и на годината един пьт е хубаво да го прегледаш. Има и една дупка вьтре нещо зеленеи , като стане черно каза значи динамото ти нещо не зарежда. Иначе е пушка като е чукна направо подскача от ток
а е само 50 ампера. 112 лева го платих днеска ги гледам в метро диплянката 84лева , кога ли му е вьрвяло на сиромашеца. 

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”