Има ли някой с антирадар Cobra RDL 212 SW ?
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Има ли някой с антирадар Cobra RDL 212 SW ?
Тези дни ми изпадна един такъв антирадар. До сега не съм ползвал такова устройство, а информацията в нета за този модел е доста оскъдна. Ако има някой колега с такъв нека сподели как работи машинката и дали върши работа за София.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Предполагам става въпрос за радар-детектор.
ТУК има писано, на английски предимно, но явно не е разпространен по "нашите ширини".
ТУК има писано, на английски предимно, но явно не е разпространен по "нашите ширини".
- kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
Аз имам някаква кобра, не е такава но те нямат разлика при нашите условия. Няма какво да и "работиш" - включваш я в запалката и си бачка. Градско в софия кяр има, но има и много смущения и постоянно досажда, но ако ползваш City mode когато засече радар се усеща, пиши че се къса. А за извънградско е несравнимо, хваща ги зад тунелите, зад завои и т.н.
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
А бе да ти кажа и аз имам една служебна кобра ама е една и така ще си остане .... значи ако не е нещо повреден, хваща не само полицаите ами мога ясно да разкрия колко камери на бензиностанции са насочени към пътя и разбира се броя на автоматичните врати - тях също .... имам и случай , че се влияе и от нещо от БДЖ защото по пътя от Стара Загора към Казанлък ( само там , но винаги ) ми приписква на един ЖП надлез ...въобще нервна работа , не бих си взел такова лъжливо овчарче ....
( възможно е да е повреден просто , но това го прави от нов ...и не е твоя модел - просто наблюдение .... )

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
По принцип съм чувал много добри отзиви за тях. А тези антирадари вървят със сертификат, че не смущават сигнала на радара, което е забраненото във случея и катаджията неможе и ,,копче'' да ти каже за него. Разпитвал съм и катаджии и ми казват, че нищо немогат да направят срещу тези антирадари за сега. И че магистралните патрули оставали без хляб заради тях.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Виж този линк:
http://radar.757.org/Car&Dr95.htm
Ще ти бъде полезен да си направиш някои изводи за този радар
http://radar.757.org/Car&Dr95.htm
Ще ти бъде полезен да си направиш някои изводи за този радар

- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
gr_kanev: Преди да пусна темата доста рових в Google, но освен малко инфо в един руски сайт не намерих друго.
kambone: Прав си. Доста е чувствителен и се смущава от много неща. Ще пробвам на City mode. За сега едното кабелче е вързано за бушончето на осветлението на задния номер, а другото за едно винче(маса). Тоест бачка като си пусна фаровете:lol:
vasstop: Прегледах линка. Това което разбрах е, че този радар се представя слабо на полеви тестове.
kambone: Прав си. Доста е чувствителен и се смущава от много неща. Ще пробвам на City mode. За сега едното кабелче е вързано за бушончето на осветлението на задния номер, а другото за едно винче(маса). Тоест бачка като си пусна фаровете:lol:
vasstop: Прегледах линка. Това което разбрах е, че този радар се представя слабо на полеви тестове.
- kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
Нямаш проблем с полицаите - радар детекторът е законен, копче немогат да ти кажат. Спирали са ме, веднъж ги хванах в лъжа защото и звук не издаде и скоростта ми не беше тази с която те претендираха че съм карал. В друг случай ме спряха с малко над 90 на едно от тези "50"-та по пътищата което не съм видял, защото явно съм изпреварвал автобус като съм минал покрай знака. Спря ме и ми вика "знаеш ли с колко караш" и аз "аз знам, а вие знаете ли?", накара ме да се обърна и да видя знака, върнах се и минах и тогава пищеше, полицая видя детектора и го чу че сега пищи а преди не пищеше и ме пусна, нямаше какво да направи
така че полза има, аз съм доволен междуградско при тези лъжливи полицаи нашите ...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”