Има ли някой с антирадар Cobra RDL 212 SW ?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Каспър
Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
Двигател: A20NHT Turbo 250 HP

Има ли някой с антирадар Cobra RDL 212 SW ?

Мнениеот Каспър » Сря 17 дек 2008 17:52

Тези дни ми изпадна един такъв антирадар. До сега не съм ползвал такова устройство, а информацията в нета за този модел е доста оскъдна. Ако има някой колега с такъв нека сподели как работи машинката и дали върши работа за София.

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Пет 19 дек 2008 19:56

Предполагам става въпрос за радар-детектор.
ТУК има писано, на английски предимно, но явно не е разпространен по "нашите ширини".

Потребителски аватар
kambone
Автомобил: Passat b5.5 2001
Двигател: 1.8T AWT
Контакти:

Мнениеот kambone » Пет 19 дек 2008 20:03

Аз имам някаква кобра, не е такава но те нямат разлика при нашите условия. Няма какво да и "работиш" - включваш я в запалката и си бачка. Градско в софия кяр има, но има и много смущения и постоянно досажда, но ако ползваш City mode когато засече радар се усеща, пиши че се къса. А за извънградско е несравнимо, хваща ги зад тунелите, зад завои и т.н.

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Пет 19 дек 2008 21:05

А бе да ти кажа и аз имам една служебна кобра ама е една и така ще си остане .... значи ако не е нещо повреден, хваща не само полицаите ами мога ясно да разкрия колко камери на бензиностанции са насочени към пътя и разбира се броя на автоматичните врати - тях също .... имам и случай , че се влияе и от нещо от БДЖ защото по пътя от Стара Загора към Казанлък ( само там , но винаги ) ми приписква на един ЖП надлез ...въобще нервна работа , не бих си взел такова лъжливо овчарче .... :!: ( възможно е да е повреден просто , но това го прави от нов ...и не е твоя модел - просто наблюдение .... )

Потребителски аватар
Bubetooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bubetooo » Пет 19 дек 2008 22:27

Ако те хванат с анти-радар,ще ти вземат кръщелното.... :wink:

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Пет 19 дек 2008 23:34

По принцип съм чувал много добри отзиви за тях. А тези антирадари вървят със сертификат, че не смущават сигнала на радара, което е забраненото във случея и катаджията неможе и ,,копче'' да ти каже за него. Разпитвал съм и катаджии и ми казват, че нищо немогат да направят срещу тези антирадари за сега. И че магистралните патрули оставали без хляб заради тях.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 19 дек 2008 23:39

Виж този линк:
http://radar.757.org/Car&Dr95.htm
Ще ти бъде полезен да си направиш някои изводи за този радар :)

Потребителски аватар
Каспър
Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
Двигател: A20NHT Turbo 250 HP

Мнениеот Каспър » Съб 20 дек 2008 0:43

gr_kanev: Преди да пусна темата доста рових в Google, но освен малко инфо в един руски сайт не намерих друго.
kambone: Прав си. Доста е чувствителен и се смущава от много неща. Ще пробвам на City mode. За сега едното кабелче е вързано за бушончето на осветлението на задния номер, а другото за едно винче(маса). Тоест бачка като си пусна фаровете:lol:
vasstop: Прегледах линка. Това което разбрах е, че този радар се представя слабо на полеви тестове.

Потребителски аватар
kambone
Автомобил: Passat b5.5 2001
Двигател: 1.8T AWT
Контакти:

Мнениеот kambone » Съб 20 дек 2008 12:27

Нямаш проблем с полицаите - радар детекторът е законен, копче немогат да ти кажат. Спирали са ме, веднъж ги хванах в лъжа защото и звук не издаде и скоростта ми не беше тази с която те претендираха че съм карал. В друг случай ме спряха с малко над 90 на едно от тези "50"-та по пътищата което не съм видял, защото явно съм изпреварвал автобус като съм минал покрай знака. Спря ме и ми вика "знаеш ли с колко караш" и аз "аз знам, а вие знаете ли?", накара ме да се обърна и да видя знака, върнах се и минах и тогава пищеше, полицая видя детектора и го чу че сега пищи а преди не пищеше и ме пусна, нямаше какво да направи :) така че полза има, аз съм доволен междуградско при тези лъжливи полицаи нашите ...

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Съб 20 дек 2008 12:47

От прозаичните проучвания, които направих в мрежата, мнението ми е, че този модел е бая дърт и направо не се продава вече... :?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”