Въпрос за писането на акт.
- Vask0
- Автомобил: VW Arteon
- Двигател: CUAA
Въпрос за писането на акт.
Колеги здравейте.Значи понеже на един светофар се прередих и ме спряха.Налаи казаха, че ми пишат акт за неправилно пререждане и че е 12 точки, има ли нещо вярно, защотото ми изглеждат много тия 12 точки за такова нарушение.И другият ми въпрос слизам от колата отивам при тях почва уж да пише и вика, е ще извадиш късмет нямам второ индиго.И ми вика сега ще ти напиша по лична карта адреса и уж съм трябвал да отида в кат да си плата акта и некви такива, което чувам за първи път такова нещо.Попринцип имам книжка от 5 години и и за първи път уж ми пишат, акт ама като го пишат не трябва ли да ми вземат синия талон да ми дадът някаква бележка и да се подпиша?Той ми записа данните от личната карта и само това беше?Може ли да не ми е писал акт и да си е направил ташак с мене?Или има някав такъв варянт по лична карта да ти се шише акт?Мерси предварително
- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за писането на акт.
Vask0 написа:за неправилно пререждане
едва ли има "правилно" пререждане, че да има неравилно.... някой е искал 5 лева в случая май, и като е видял че не си дащен те е пуснал по живо, по здраво...

- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”