Въпрос за писането на акт.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Vask0
Автомобил: VW Arteon
Двигател: CUAA

Въпрос за писането на акт.

Мнениеот Vask0 » Съб 20 дек 2008 9:22

Колеги здравейте.Значи понеже на един светофар се прередих и ме спряха.Налаи казаха, че ми пишат акт за неправилно пререждане и че е 12 точки, има ли нещо вярно, защотото ми изглеждат много тия 12 точки за такова нарушение.И другият ми въпрос слизам от колата отивам при тях почва уж да пише и вика, е ще извадиш късмет нямам второ индиго.И ми вика сега ще ти напиша по лична карта адреса и уж съм трябвал да отида в кат да си плата акта и некви такива, което чувам за първи път такова нещо.Попринцип имам книжка от 5 години и и за първи път уж ми пишат, акт ама като го пишат не трябва ли да ми вземат синия талон да ми дадът някаква бележка и да се подпиша?Той ми записа данните от личната карта и само това беше?Може ли да не ми е писал акт и да си е направил ташак с мене?Или има някав такъв варянт по лична карта да ти се шише акт?Мерси предварително

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпрос за писането на акт.

Мнениеот emdless4 » Съб 20 дек 2008 9:38

Vask0 написа:за неправилно пререждане

едва ли има "правилно" пререждане, че да има неравилно.... някой е искал 5 лева в случая май, и като е видял че не си дащен те е пуснал по живо, по здраво...
:!:

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Съб 20 дек 2008 9:41

Спокойно НЯМАШ акт!!!Това е било за сплашване и не им се е занимавало да пишат,а и нарушението ти не е кой знае каква болка...Просто са отчитали неква дейност. :wink:

Потребителски аватар
Vask0
Автомобил: VW Arteon
Двигател: CUAA

Мнениеот Vask0 » Съб 20 дек 2008 9:45

Благодаря много колеги, просто никога не са ми писали акт и не съм толкова запознат. :)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”