Некоректно отношение на търговец в автоморга

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
SANTOS 2107
Автомобил:
Двигател:

Некоректно отношение на търговец в автоморга

Мнениеот SANTOS 2107 » Вто 24 фев 2009 20:44

Здравейте драги съфоромци :D
Първо не знаех къде точно да сложа темата и реших че тук е добре,ако се наложи нека админите я преместят :!:
Случката която ми дава основание да пусна темата се случи днес и ужасно убиди мен като клиент и човек и мойте приятели....
Та на случая конкретно:
Значи съществува една голяма автоморга,която се намира преди град Радомир(голяма морга страшно хваща окото).И така от дълго време си правя списък за части за голфико и си сЪбирам пари предимно.
И днес специално си купих и винетка за този повод и взех още две момчета,които също искаха да пазаруват.
Отидохме там с надеждата да си намеря табло до 200 с оборотомер,защото е много рядко,а там има много коли и дори се надявах и да е малко по евтино.
Отиваме и аз съм пръв с моя списък.Първите думи на единия пич бяха:"Къде бе???",а ние точно влизахме.Но както и да е-това нищо.Започнах да му изреждам,че искам това,това,той ми показа най-близкия до него Голф и ми вика-"Оди си намери"
Нямаше това което исках и го попитах дали не може от друга да ги потърсиме,защото таблото беше до 240,а аз не искам такова.
Той ми вика:"Нема друти такива коли"-в този момент отивам до съседния на този Голф и му показвам друго табло до 220,а той ми вика:"Това нема да стане,че стане онова дето е от GTI!"!
Аз му отговарям, че си искам другото,което беше много по хубаво и питам за цена.
Отговор "120 лева" :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock
Срещал съм цени от 50,60,80 но 120 е извинявайте...........
При това положение толкова ме избиха нервите,че направо побеснях и си тръгнах и приятелите ми и те нищо не си купиха.....
Значи вместо да ни беше обърнал внимание както требва и да му оставиме поне 200-300 лева,си трагнахме яко изгаврени и повече няма да се варнеме там :smackbum :smackbum :smackbum
:smackbum
Толкова ми е гадно,че направо откачам. А съм сигурен, че там има поне7-8 Голфа,но може би прсто не му се занимаваше...
Ядовното ми е, че отпрах 50 километра напразно,не ми обърнаха никакво внимание нито на мен,нито на приятелите ми ,не можах да свършим никаква работа,изгубих си времето и си тръгнахме недоволни :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2
Това ли заслужаваме ние клиентите,дето сме отишли там за да им даваме пари,а те да ни првят на балами е+ати :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
Нямам нищо против човека и моргатата,но не ме искефи отношението и ми скапа настроението :не: :не: :не:
(ако сметнете за нужно изтрийте темата :!: )

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Re: Некоректно отношение на търговец в автоморга

Мнениеот ABSOLUT » Вто 24 фев 2009 20:52

Тъпаци навсякъде, да му беше казал "селянин" накрая и се качваш в колата, поне да се ядоса и нервира и той.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 24 фев 2009 21:04

Преди 1-2 седмици ми се наложи да обикалям моргите... Почти навсякъде отношението беше същото..
Няма такива мърди...

Потребителски аватар
passatdriver
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passatdriver » Вто 24 фев 2009 21:25

мога да ти кажа че там съм ходил много пъти и иван ми обръща много голямо внимание даже ме пуска аз да си избирам какво искам коректно се е държал към мен винаги
и да не споменавам колко неща ми е давал ей така уж да го почерпя пред колегите му

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Вто 24 фев 2009 21:26

ми той и него "го е пуснал" да си избере mhihi

Потребителски аватар
passatdriver
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passatdriver » Вто 24 фев 2009 21:27

в друг смисъл колега оглеждам го харесва ми не ми харесва показва дръго и така ..

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Вто 24 фев 2009 21:28

има много големи злетаци...но не всички са такива.
има такива които са много по-любезни от касиерка в Билла примерно...
всяко стадо с мършата си.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 24 фев 2009 22:00

passatdriver написа:мога да ти кажа че там съм ходил много пъти и иван ми обръща много голямо внимание даже ме пуска аз да си избирам какво искам коректно се е държал към мен винаги
и да не споменавам колко неща ми е давал ей така уж да го почерпя пред колегите му

Да, а ако си невежа примерно като мен, и не знаеш точно къде да си търсиш тая част?
Или ти примерно откъде да знаеш къде в онова поле от ламарина да намериш баш тоя голф с такъв двг?
Каквото и да си говорим клиента винаги трябва да е прав.
В идеалния случай отиваш, питат те какво ти трябва, казваш, показваш (ако носиш), носят ти 2-3 бройки, избираш си и по живо по здраво.
Има и друг вариант - идваш, казваш това ми трябва, искам да си избера сам, казват ти къде има такава/такива коли, отиваш, ровиш сам.

Ама тука е така..

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Вто 24 фев 2009 22:10

и аз имам подобен случай!!Отивам в морга да си купя комутатор за мигачите(лостчето правеще номерца от време на време) и случайно и табло с оборотомер(дълго търсих до 200 ама няма),влизам в моргата и естествено комутатор няма,атабло има до 220(много вехто) и питам за цена той вика 50лв(не е много но са ми попадали поне 10-на табла до 220 на по 25 лв преди и не съм ги взел заради километража,исках си до 200),по принцип тоя собственика не спада никога нищо от цените и е много не дружелюбен и груб,аз му викам ако взема 3-4 работи ще спаднеш ли ,той не та не(това поне 3 ходения при него)казвам му ,че не е никакъв търговец и че така търговия не се прави(та то на нови нещя има отстъпки),казва че на боклука ще го даде но няма да спадне..теглих му една....и си тръгнах!!!Отидох в една евтинка морга(е доста по далеч)и естествено супер оферта,табло до 220 на 103 000км с оборотомер(точната марка) и комутатор за 30 лв ОБЩО...продавача вика ако вземеш две неща отстъпка,дадох повече пари за бензин,но отнощението и човека ме изкефиха и съм много доволен,не е за спечелените пари но не може да приодаващ боклуци и да се правиш на отворен,хем са седнали морги да правят и демек търговия ,хем не знаят как(е не всички де)....

Потребителски аватар
Данко
R.I.P Madcap
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: AJM 1999
Контакти:

Мнениеот Данко » Вто 24 фев 2009 22:13

Колега и аз съм ходил на същата морга преди 2,3 годинки да си търся заден капак за стария ми пасат Б3 и ми съобщиха просто космическа цена от 250лв. за капака и стъклото,а същия си го взех от София зя 130лв. с оборудването

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Вто 24 фев 2009 22:15

ISRalien написа:Преди 1-2 седмици ми се наложи да обикалям моргите... Почти навсякъде отношението беше същото..
Няма такива мърди...

:deal

Потребителски аватар
kusho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kusho » Вто 24 фев 2009 22:53

Споко, кризата ще изчисти мърдите и псевдо търговците.

Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бързият » Вто 24 фев 2009 23:01

Какви части ти трябват , да разпитам в няколко морги ? :beer
Иначе да , отношението в доста морги е такова .... не знам защо , при положение че тези чати са им чиста печалба.

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Вто 24 фев 2009 23:10

човече в неделя що не сподели, че възнамеряваш да обикаляш моргите?
в тази морга винаги са били със странно поведение :?
вчера всичко струваше по 250лв mhihi.
разгледах навсякъде, но не намерих нищо каквото ми трябваше.
защо не провери на колелото над полицията?

има двама собственици на автоморги, които са коректни и безупречни.
letajanta и batetoni67
:bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
SANTOS 2107
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SANTOS 2107 » Вто 24 фев 2009 23:34

Ами колеги днес бях решил да зарадвам с нещо фау вето и много ми се ходеше там заради големия избор :x :banghead: :smackbum
А след това ходихме и горе над полицията,но беше 17:15,а те бачкат само до 17:00 и беше затворено :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Утре пак ще ходя и там
и на проф съюзното събрание в неделя ще помоля колегите да ми обяснят за по коректни търговци :bowdown :bowdown :bowdown :wink: :wink: :wink: :wink:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”