Първо не знаех къде точно да сложа темата и реших че тук е добре,ако се наложи нека админите я преместят

Случката която ми дава основание да пусна темата се случи днес и ужасно убиди мен като клиент и човек и мойте приятели....
Та на случая конкретно:
Значи съществува една голяма автоморга,която се намира преди град Радомир(голяма морга страшно хваща окото).И така от дълго време си правя списък за части за голфико и си сЪбирам пари предимно.
И днес специално си купих и винетка за този повод и взех още две момчета,които също искаха да пазаруват.
Отидохме там с надеждата да си намеря табло до 200 с оборотомер,защото е много рядко,а там има много коли и дори се надявах и да е малко по евтино.
Отиваме и аз съм пръв с моя списък.Първите думи на единия пич бяха:"Къде бе???",а ние точно влизахме.Но както и да е-това нищо.Започнах да му изреждам,че искам това,това,той ми показа най-близкия до него Голф и ми вика-"Оди си намери"
Нямаше това което исках и го попитах дали не може от друга да ги потърсиме,защото таблото беше до 240,а аз не искам такова.
Той ми вика:"Нема друти такива коли"-в този момент отивам до съседния на този Голф и му показвам друго табло до 220,а той ми вика:"Това нема да стане,че стане онова дето е от GTI!"!
Аз му отговарям, че си искам другото,което беше много по хубаво и питам за цена.
Отговор "120 лева"

Срещал съм цени от 50,60,80 но 120 е извинявайте...........
При това положение толкова ме избиха нервите,че направо побеснях и си тръгнах и приятелите ми и те нищо не си купиха.....
Значи вместо да ни беше обърнал внимание както требва и да му оставиме поне 200-300 лева,си трагнахме яко изгаврени и повече няма да се варнеме там

Толкова ми е гадно,че направо откачам. А съм сигурен, че там има поне7-8 Голфа,но може би прсто не му се занимаваше...
Ядовното ми е, че отпрах 50 километра напразно,не ми обърнаха никакво внимание нито на мен,нито на приятелите ми ,не можах да свършим никаква работа,изгубих си времето и си тръгнахме недоволни

Това ли заслужаваме ние клиентите,дето сме отишли там за да им даваме пари,а те да ни првят на балами е+ати

Нямам нищо против човека и моргатата,но не ме искефи отношението и ми скапа настроението

(ако сметнете за нужно изтрийте темата