От тазгодишното ми ходене до морето равносметката е:
2 фиша, Един паяк и един констативен протокол....
Освен че са елементарно заяждане, за пореден път ми изниква въпроса за какво е КАТ? Да се крият из храстите като плъхове в хамбар или да спомагат за движението и на водачите?
Та почвам го по хронология:
1. В Велико Търново на центъра няма де да се спре, там дето има обикалят едни със жилетки и събират такси по 1лв. на час. Ок, няма лошо ама и там пълно.. Та спирам пред хотел Янтра в търново, паркинга фул, срещу паркинга отстрани на главната, има един паметник, някакъв обелиск 3 метра дето стърчи да не казвам като какво... До него една нова А6-ца софийска региострация. Спирам аз от другата страна на паметника и слизам да зема един сандвич от некъв тъп Фаст фууд, до мен спират една пловдисевска алфа, и няма и 2 мин и доиде паяк..Тръгва да слага скоби на алфата и моя голф. Излизам аз от вътре ония викат нарущение- плащах сега 15 лв или зимаме колата и в гаража 30 кинта+акт. Дойде и патрулка с 2 куки... Единия идва и се кара, аз му викам че знак няма, маркировка също, на 2 метра има 20 коли спрели на паркинга, ама не паметник било(тука някой търновец да каже .....)... Та дадох 15 кинта да не си развалям почивката, теглих им по една .....А тия цървули А6-цата не я и пипнаха, само куките огледаха, качиха се и си отидоха, отиде си и паяка, а тоя с аудито беше спрял по най-селския начин та пречеше, ама ония като са пу*ки - де да знаят на кой е тая А6-ца с такъв лесен софийски номер...
2 Второ малоумие: След разклона за ловеч на главния за Варна бая завой бая чудо и както винаги - ТИР лазещ по завоите ама се мъкне с 40 км, а изпреварването-забраненоЗа нула време станахме 15 коли за ТИРА а аз съм първа кола зад него! Та като го потърпях тоя някой и друг километър предприемам изпреварване, в момента дето тръгвам и пресичам непрекъснатата линия, от храстите изскочи един индивид пресече цялото платно и ми маха с палката.... Спирам, просветва ми че пичовете това местенце си го знаят много добре, че там е първия сгоден участък дето може колоната да изпревари товарните камиони и че са на пусия...Оня почва, Видя ли че изпреварването е забранено? ... Видях, а вие видяхте ли че тоя камион се влачи с 40 км на главен път и колко коли беше събрал? ... Той не е в нарушение, вие сте! .. Та оня олигофрен след като не го черпих и 10 мин си говорихме глупости с традиционните ти какво работиш, откъде си... му роди акъла да ми пише фиш за 10 лв по член 182 за неправилно изпреварване....То и на него му беше ясно че тоя фиш няма кой да го плати ама ми развали настроението....
3.Тъпотия номер 3: Варна, морската градина-отивам на плаж, неделя беше и на бариерата на входа нямаше никой. Влизам си аз кат пич, паркирам с предницата към храстите, предните 2 гуми на зелената площ. Тук е момента да кажа за тоя боклучарник, дето във варна се водеше зелена площ и дето имаще само празни бутилко от кола и обелки от вафли... а трева там май не е имало. Та след плажа бележка на стъклото... Да се явя в общинска полиция в 3 дневен срок. Отивам на другия ден - едва намерих тая полиция, намира се в обща сграда с библиотеката????

4. Тъпотия 4. На връщане, пак малоумие от знаци... Правили ремонти, свършили ремонтите ама си оставили знаците с ограничение 50 км/ч, няма кой да се сети да ги прибере освен циганити може би... на един такъв знак, на който намалих от 100 на към 80, пак ми изскача едно такова същество със светоотразителна жилетка... Айде пак разправий, айде радара посочил 82 км/ч айде пак на черпих и айде пак фиш! тоя път 20 лв. и 6 точки...мамицата им....
Че изкарах мулти каръшки късмет си е така, ама такова безумие от знаци по пътя от София за Варна както беше преди 1 седмица не съм виждал... Най смешното - някой виждал ли е по белия свят на главен път, знак предупреждаващ за опасност опасност от преминаващи крави?

Е това ако не е БЕЗУМИЕ здраве му кажи!