летни гуми Викинг-добри ли са

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Persin
Автомобил:
Двигател:

летни гуми Викинг-добри ли са

Мнениеот Persin » Сря 03 мар 2010 18:59

Здравеите,интересува ме летни нови гуми Викинг,някои ако има впе4атления от даржанието им на пьтя да ми пи6е стават ли или са боклук,броиката струва 65 лева,предстои ми копуване и все о6те не сам се насочил кам дадена марка,даваите савети

Потребителски аватар
plamen-roni
Автомобил: SEAT EXEO TDI
Двигател: CAGC-2010

Re: летни гуми Викинг-добри ли са

Мнениеот plamen-roni » Сря 03 мар 2010 19:17

Това цена за 13-ки или за 14-ки е?Ако е за 13-ки ти препоръчвам KUMHO,карал съм с такива и бях доста доволен от тях . :beer

Потребителски аватар
slav
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slav » Сря 03 мар 2010 19:27

Persin написа:Здравеите,интересува ме летни нови гуми Викинг,някои ако има впе4атления от даржанието им на пьтя да ми пи6е стават ли или са боклук,броиката струва 65 лева,предстои ми копуване и все о6те не сам се насочил кам дадена марка,даваите савети

Аз имам такива и ще ги махам. Не съм доволен. Абсолютни пластмаси. Купих колата с тях, бяха си карани и макар че някалко пъти съм ги свалял съм изминал с тях около 50 хил. км /почти половината като предни/и имам чувството че не са се износили въобще, което според мен е лошо защото знам че хубавата гума трябва и да се поизносва. Отпред сложих Кумхо и от него съм мноого по-доволен. Самата гума си е по-мека на пипане и за 25-30 хил. половината замина. На всичкото отгоре Викинг-а се изкривиха /най-вероятно от възраст вече :D /. Между другото на моите пише че са произведени в Румъния. Ако е някакво друго производство може и да са по-свестни.

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Чет 04 мар 2010 10:32

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”