летни гуми Викинг-добри ли са
- Persin
- Автомобил:
- Двигател:
летни гуми Викинг-добри ли са
Здравеите,интересува ме летни нови гуми Викинг,някои ако има впе4атления от даржанието им на пьтя да ми пи6е стават ли или са боклук,броиката струва 65 лева,предстои ми копуване и все о6те не сам се насочил кам дадена марка,даваите савети
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Re: летни гуми Викинг-добри ли са
Това цена за 13-ки или за 14-ки е?Ако е за 13-ки ти препоръчвам KUMHO,карал съм с такива и бях доста доволен от тях . 

Re: летни гуми Викинг-добри ли са
Persin написа:Здравеите,интересува ме летни нови гуми Викинг,някои ако има впе4атления от даржанието им на пьтя да ми пи6е стават ли или са боклук,броиката струва 65 лева,предстои ми копуване и все о6те не сам се насочил кам дадена марка,даваите савети
Аз имам такива и ще ги махам. Не съм доволен. Абсолютни пластмаси. Купих колата с тях, бяха си карани и макар че някалко пъти съм ги свалял съм изминал с тях около 50 хил. км /почти половината като предни/и имам чувството че не са се износили въобще, което според мен е лошо защото знам че хубавата гума трябва и да се поизносва. Отпред сложих Кумхо и от него съм мноого по-доволен. Самата гума си е по-мека на пипане и за 25-30 хил. половината замина. На всичкото отгоре Викинг-а се изкривиха /най-вероятно от възраст вече

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”