Здравейте преди всичко.Интересуват ме следните неща:
1.Стартера може ли да работи непрекъснато(непрекъснато въртене)?
2.Достатъчно мощен ли е стартера,съпостъвим ли е с ел.,мотор използван за задвижване ?
3.Каква е консумацията на стартера и колко време може да се върти на нормален акумолатор?
4.Колко върви на старо като цена ? Къде може да се намери ?
В последствие ще възникнат и други въпроси.Стартера ми трябва за задвижване на ос....предложете даже ако може и друг ел.мотор на 12В който е достатъчно мощен....(ако все пак възникне въпроса за какво ми е,казвам: обмислям направата на "четириколка,лагерница" както искате го кажете задвижвана от ел.мотор затова събирам съвети за всякакви ел.мотори)
Въпроси за стартера като ел.двигател?
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
blacki написа:Стартер нама да стане 100 на 100. Мах 5 10 митуи и е за боклука вече. Тъси си електромотор.
Мда, май че е прав колегата. Пробвал съм да придвижа така автомобил, ама е доста ужасно и стратера звучи доста страннор пък и акумулатора не знам до колко може да издържи. Не знам дали знаеш, ама най-основния разход на енергия от акумулатора, поне при конвенционалните автомобили, е при стратирането на двигателя.
- sony_87
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
може би ми трябва нещо такова....
http://ds1.dreifels.ch/asmo2/page.asp?DH=6
http://ds1.dreifels.ch/asmo2/page.asp?DH=6
- sony_87
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
по мой изчисления
1 watt = 0.00134102209 HP
което ще рече че 8.5KW = 10.5 к.с.
значи ми трябва от порядъка на 6-9KW, е да ама това значи че трябва акумулатор майка си и баща си...50Ah би изкарал 3-4мин на това,а 165Ah - 10мин....уфф обърках се в сметки....помогнете с някой съвет че от толко W ми стана лошо..
1 watt = 0.00134102209 HP
което ще рече че 8.5KW = 10.5 к.с.
значи ми трябва от порядъка на 6-9KW, е да ама това значи че трябва акумулатор майка си и баща си...50Ah би изкарал 3-4мин на това,а 165Ah - 10мин....уфф обърках се в сметки....помогнете с някой съвет че от толко W ми стана лошо..

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”