Та въпроса ми е - може ли да се вкара отвън купе, без да се плаща мито? Или пък да се вкара кола отвън без да се плати мито, и после да се разглоби на части?
ACCELERATOR написа:А как стои въпроса с документите, и има ли изобщо документално такова нещо като смяна на купе, или всъщност колата е купето, и ако купя купе и сложа моя двигател в него какво се получава? Трябва ли пак да регистрирам в КАТ? Или ще се ползва регистрацията на купето, а двигателя ще е с други документи? Въобще ми е доста мътно откъм правната част...
ACCELERATOR написа:чудесно, точно такова нещо ми трябва. Интересува ме да е добро и да не е удряно, направо ни свържи с твоя приятел и да мислим нещо. Дори и да не стане с това ГТИ, ще мислим друго - на него му трябва двигателя, а на мен купето
Макар че за толкова пари ме съмнява, че нито купето ще е добро, нито двигателят..
ACCELERATOR написа:А как стои въпроса с документите, и има ли изобщо документално такова нещо като смяна на купе, или всъщност колата е купето, и ако купя купе и сложа моя двигател в него какво се получава? Трябва ли пак да регистрирам в КАТ? Или ще се ползва регистрацията на купето, а двигателя ще е с други документи? Въобще ми е доста мътно откъм правната част...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта