Та въпроса ми е - може ли да се вкара отвън купе, без да се плаща мито? Или пък да се вкара кола отвън без да се плати мито, и после да се разглоби на части?
въпрос-купе
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
въпрос-купе
Понеже ще си купувам ново купе, иска ми се от ГТИ..
Та въпроса ми е - може ли да се вкара отвън купе, без да се плаща мито? Или пък да се вкара кола отвън без да се плати мито, и после да се разглоби на части?
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А как стои въпроса с документите, и има ли изобщо документално такова нещо като смяна на купе, или всъщност колата е купето, и ако купя купе и сложа моя двигател в него какво се получава? Трябва ли пак да регистрирам в КАТ? Или ще се ползва регистрацията на купето, а двигателя ще е с други документи? Въобще ми е доста мътно откъм правната част... 
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
ACCELERATOR написа:А как стои въпроса с документите, и има ли изобщо документално такова нещо като смяна на купе, или всъщност колата е купето, и ако купя купе и сложа моя двигател в него какво се получава? Трябва ли пак да регистрирам в КАТ? Или ще се ползва регистрацията на купето, а двигателя ще е с други документи? Въобще ми е доста мътно откъм правната част...
Задължително през КАТ
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
чудесно, точно такова нещо ми трябва. Интересува ме да е добро и да не е удряно, направо ни свържи с твоя приятел и да мислим нещо. Дори и да не стане с това ГТИ, ще мислим друго - на него му трябва двигателя, а на мен купето
Макар че за толкова пари ме съмнява, че нито купето ще е добро, нито двигателят..
Макар че за толкова пари ме съмнява, че нито купето ще е добро, нито двигателят..
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
ACCELERATOR написа:чудесно, точно такова нещо ми трябва. Интересува ме да е добро и да не е удряно, направо ни свържи с твоя приятел и да мислим нещо. Дори и да не стане с това ГТИ, ще мислим друго - на него му трябва двигателя, а на мен купето
Точно
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еми един джуган ми отнесе задницата, странично откъм задната гума. По-подробно не ми се разказва, само че мисля че ще е по-добре да се смени купето, отколкото да се оправя. Не съм много привърженик на тенекеджиите, ако става въпрос за такова нещо. Ще видим колко пари ще ми дадат от каското, дано да няма проблеми.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- varkulaka
- Автомобил:
- Двигател:
ACCELERATOR написа:А как стои въпроса с документите, и има ли изобщо документално такова нещо като смяна на купе, или всъщност колата е купето, и ако купя купе и сложа моя двигател в него какво се получава? Трябва ли пак да регистрирам в КАТ? Или ще се ползва регистрацията на купето, а двигателя ще е с други документи? Въобще ми е доста мътно откъм правната част...
Скоро ми обясняваха някакви нови изменения на закона в който купето се вписва като основно , докато двигателя го водят резервна /заменима/ част. И ако си смениш купето и не минеш през КАТ при проверка и констатация ,че по талон купето не отговаря колата подлежала на конфискация.
Не знам дали е на 100% вярно но си заслужава да се провери да не стане фал
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”