ПТП ...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Vw Polo 6N2 GTI
Автомобил:
Двигател:

ПТП ...

Мнениеот Vw Polo 6N2 GTI » Сря 03 ное 2010 16:57

нз дали темата е за тук..но ще споделя...вчера на 02.11.2010г. в Монтана сърфирам си аз с Голфето 1.9 ТДИ АФН "зелен на цвят с номер М7609ВА" преди 2 месеца СМЕНИХ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО по окачване и двигател "остана само да изгистя геометрията" такааа движа си аз и минавам през едно кръстовище и си се движа на път с предимство и тъкмо стъпвам на кръстовището в един прекрасен момент отляво на борд фърчи пежо 106 .. последиците:пр.ляв калник,мигач в калник,дек. лява вежда и леко полегнала джанта дали полуоската е счупена...НЗ...фаровете ми са ИН.ПРО веднага вдигнах капара за да видя отдолу как е...АБС-а леко полегнал..сега чакам да дойдат господата Застрахователи за да снимат и така :roll: последиците на Пежото...счупено стъкло на мигача до фара... :x , обещавам снимчици ..извинявам се ако темата не е за тук.. просто споделям :oops:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Re: ПТП ...

Мнениеот santo_trafficante » Сря 03 ное 2010 17:02

И с какво да бъдем полезни :roll: Или само ни информирате за случката :roll:

Vw Polo 6N2 GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vw Polo 6N2 GTI » Сря 03 ное 2010 17:04

само информирам ако ми трябва нещо ще кажа може да си сигурен :) също ме притеснява че под колата е покапало малко масалце..предположение колега???

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 03 ное 2010 17:14

Масло от вътрешното каре :roll:

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Сря 03 ное 2010 17:21

не те е видял, а.. тц тц тц

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Сря 03 ное 2010 17:28

може да е и от хидравликата :!:

Vw Polo 6N2 GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vw Polo 6N2 GTI » Сря 03 ное 2010 17:51

ами нз...утре ще снимаме и ще разглабаме да видиме ... на пътя има самоубиици..съветвам да внимаваме всички..но това е др. тема ... обещавам снимчици :)

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Сря 03 ное 2010 18:40

Какво имаш предвид със "сърфирам си аз с Голфето"?От единия тротоар до другия или как...

Потребителски аватар
Kovach
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kovach » Сря 03 ное 2010 19:37

Аз също преживях едно малко родео в събота.Карам си аз вентото,и излизам по един баир който свършва със ляв завой.И както си карам,изведнъж виждам микробус Фиат Дукато който излиза от завоя,точно преди да започне спускането,започва да настъпва осевата линия и да идва право към мен.Всичко стана толкова бързо,и като поразмислих над случката,ми стана ясно че съм се разминал на косъм от челен удар.Просто в момента действах,не по навик ами не знам как да го кажа.Волана първо надясно за да избегна буса,след това веднага наляво (иначе отивах в канавката),колата се поднесе,пак волана на дясно и я вкарах в пътя.Това стана за части от секундата 9или поне така ми се стори) и карах с около 80 km/h,не повече.След това изминах още около десетина километра и спрях.Запалих цигара и като се замислих какво стана и то толкова бързо и неочаквано...тогава се уплаших :) Че в този ред на мисли,искам да ви кажа.Внимавайте по пътищата,има толкова много неграмотници,че дупките ако ги сравним с тях,(като бройки) пътищата ни ще изглеждат като 6-та магистрала в Германия.Пазете се,защото очевидно никой друг няма да ви пази.Безаварийно пътуване на всички :)

Последна промяна от Kovach на Сря 03 ное 2010 20:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
fifcho
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1994
Контакти:

Мнениеот fifcho » Сря 03 ное 2010 19:40

Аз като карам из Монтана срещам какви ли не камикадзета ебаси, особено нощем. Кофти случка колега. Важното е, че ти си добре, ламарини се правят.

Потребителски аватар
Kovach
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kovach » Сря 03 ное 2010 20:19

Е да,винаги здравето е най важно.Но някакъв неграмотник да ми попилее колата,и то поради невнимание от негова страна...Верно ламарини се правят както казваш колега,но докато ги оправиш ти се взима здравето,особено ако това е единствената кола която имаш,а ти е необходима... :?

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Сря 03 ное 2010 20:53

fifcho написа:Аз като карам из Монтана срещам какви ли не камикадзета ебаси, особено нощем. Кофти случка колега. Важното е, че ти си добре, ламарини се правят.

Точно така, важното е, че ти си добре и няма пострадали, ламарини се правят, съжалявам за случилото се, знам какво е!!!!!

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 04 ное 2010 12:02

Кофти случка колега. Но доколкото нямаш конкретни въпрос или друга нужда от помощ, информативната роля на темата е изчерпана.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”