Аз също преживях едно малко родео в събота.Карам си аз вентото,и излизам по един баир който свършва със ляв завой.И както си карам,изведнъж виждам микробус Фиат Дукато който излиза от завоя,точно преди да започне спускането,започва да настъпва осевата линия и да идва право към мен.Всичко стана толкова бързо,и като поразмислих над случката,ми стана ясно че съм се разминал на косъм от челен удар.Просто в момента действах,не по навик ами не знам как да го кажа.Волана първо надясно за да избегна буса,след това веднага наляво (иначе отивах в канавката),колата се поднесе,пак волана на дясно и я вкарах в пътя.Това стана за части от секундата 9или поне така ми се стори) и карах с около 80 km/h,не повече.След това изминах още около десетина километра и спрях.Запалих цигара и като се замислих какво стана и то толкова бързо и неочаквано...тогава се уплаших

Че в този ред на мисли,искам да ви кажа.Внимавайте по пътищата,има толкова много неграмотници,че дупките ако ги сравним с тях,(като бройки) пътищата ни ще изглеждат като 6-та магистрала в Германия.Пазете се,защото очевидно никой друг няма да ви пази.Безаварийно пътуване на всички