редактирано съгластно правилата
Жена -водач на МПС е като като негър скиор ... ;)
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Жена -водач на МПС е като като негър скиор ... ;)
Значи колеги имам такъв въпрос: Ония ден жената кара пасата, нали е жена - спира щом само жълтото на светофара изгрее, и отзад една ЖЕНА! с поло я нацелва и я подмества 2 метра. Бронята на пасатора се е мръднала малко , ама не се е счупила .. до ЖЕНАТА седял субект, които излезнал , видял че капака му се е надигнал нагоре , казали й "е ми то на тебе нищо ти няма" после ония си записал нещо ( предполагам номера) и се изнесли ..... та питам : може ли сега , след като няма никакви протоколи и свидетели онзи да изкара, че си е седял кротко на улицата и жена ми го е изпраскала като е карала назад да кажем и да ми търсят някаква финансова от5говорност ?
Последна промяна от juve на Нед 16 юли 2006 18:27, променено общо 1 път.
- Kill of Killer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Това , че задавам въпроса в шеговит тон не значи че се базикам с някого- може ли поне да ми обясниш защо трябва да се сложи ключалка ? Все пак сме в Бг - могат да ти продадат колата и апартамента без да знаеш - знам ли какво може да ми се случи .... Е разбира се ..сега видях , че строго погледнато е нарушена точка 7 -
пс само че колега, да си беше погледнал аватара, точка 6 мисля че може да я прегледаш ..за инфо просто де... ама както и да е живот и здраве за всички....
щом ще се формализираш .... молякакто и обиди по отношение на пол,
пс само че колега, да си беше погледнал аватара, точка 6 мисля че може да я прегледаш ..за инфо просто де... ама както и да е живот и здраве за всички....
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
винаги този който те е ударил отзад е виновен за не спазване на дистанция!а тя е трябвало да викне КАТ и да му запише номера и щяха да го пишат "избягал от местопроишествие" което значи, че автоматично могат да го изкарат,че е пил и е избягал!сега вече се самнявам той на вас или вие на него да му направите нещо 
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
На мен ми е чудно защо фактът, че жена ти спира на жълт светофар те учудва тебе? Ти не знаеш ли, че при жълт сигнал влизането в кръстовището е забранено? Аз винаги спирам на жълто, щото точно така един път се разминах на косъм... зелено, светва жълто, и аз като послесдния глупак - газ до ламарината, за да хвана светофра, до де не е свършило жълтото, и една кола щеше да ме нацепи зверски от дясно... добре, че намали, та се разминахме на по-малко от метър и аз минах благополучно
голяма глупост е да се минава на жълто!
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
ХАХАХАХА елате да видите тука кви катастрофи стават заради спирания на жълто.. хахахах туристите си взимат от рент а кар коли.. и тука всички са свикнали да се изнасят на жълто пък дори и на червено понякога а туристите кат видят жълто .. БАААМ СПИРАЧКА щото са свикнали там камерите да ги снимат и тука праска спирачката я заковава направо и тоз който е отзаде ужас
хахаха голям спях пада с тез туристи.. и те не са виновни хората ама...
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
наистина е трябвало жена ти да запише номера на другата кола, да викне КАТ, да го пишат виновен за дистанция и избягал от местопроишествие (дотук мисля около 200 кинта + безброй точки, най-вече за второто)
ама няма да се косиш, щом няма документ от КАТ оня може да си изяде ушите но теб няма за какво да те обвини.
ама няма да се косиш, щом няма документ от КАТ оня може да си изяде ушите но теб няма за какво да те обвини.
..а каква е гаранцията, че след като ти е записал номера на автомобила, не е направил едно кръгче и след това да се е върнал на същото крастовище, да е отбил колата в страни и да е повикал КАТ.. да си измисли нещо и след това да даде номера на автомобила ти.
Да не говорим, че ако има познат в КАТ може и без да идват на място да "уредят" нещата...
Да не говорим, че ако има познат в КАТ може и без да идват на място да "уредят" нещата...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”