Здравейте.
Като стар фен на VW, а и собственик на Пасат, сетих се тук ви попитам, че нещо не мога сам да намеря каквото ми трябва.
Търся информация за багажния обем на различни модели коли, че ще ми трябва втора семейна кола и не знам какво да избера, която да дам на жената за да ходи насам-натам из града с детето, а ако е решил Господ - и с второто

. И тази кола трябва да замени поостарелия Пасат за пътувания в провинцията, за отпуските и уикендите. И понеже трябва да предвидя багажника да поема багаж - примерно сгъваемо креватче, количка, колелце - какво ли не мъкне човек с деца, та започнах да търся онези схеми, които обикновено правят автомобилните списания, когато правят ревюта на автомобили. Обикновено правят напречен разрез на колата с пространствата на седалките както и детайли размери на багажника - височина, широчина, дълбочина, дълбочина при свалени задни седалки, понякога и височина на прага за товарене. Такива схеми има и в каталозите на производителите, но в сайтовете им винаги стоят последните каталози, а на мен ми трябва кола около 2006-2008 г. Та се замислих, че някъде в безкрайния интернет може да има или сканирани автомобилни списания, или стари каталози на производителите, или просто някой готин сайт, който да е свалил тези схеми и данни и да ги дава удобно през търсачка... Та ако сте попадали на подобни полезни източници на информация, искам да Ви помоля да ги споделите, че има голяма разлика между това колко голяма изглежда една кола външно и колко е голяма отвътре. Благодаря предварително на отзовалите се да ми помогнат