За гражданите и гостите на Плевен-не спирайте в центъра около градската градина -там имало редовни любители на авто-касетофоните
откраднаха ми СD в Плевен
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
откраднаха ми СD в Плевен
Снощи около 21 часа ми счупиха предно дясно стъкло и задигнаха СД- касетофон Блаупункт.Черпя ,ако някой го намери случайно.
За гражданите и гостите на Плевен-не спирайте в центъра около градската градина -там имало редовни любители на авто-касетофоните
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
а какво ви пречи да си застраховате cd-тата?
верно, ще се мотаеш по застрахователи после, ама поне няма да си толко вътрешно.
а това да си караш на касетка, щото нема да я гепат не е точно така, защото има наркоманчета за 20кинта ръгат човек, що да не ти счупат джама....все същото е.
Буфка, вземи си един диск мен или още по добре мп3 плейър и у джоба, да си спокоен
верно, ще се мотаеш по застрахователи после, ама поне няма да си толко вътрешно.
а това да си караш на касетка, щото нема да я гепат не е точно така, защото има наркоманчета за 20кинта ръгат човек, що да не ти счупат джама....все същото е.
Буфка, вземи си един диск мен или още по добре мп3 плейър и у джоба, да си спокоен
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
еми в булинс го застраховах....по фактура е 230 лева.Но това беше след като беше вече направено каското.незнам това дали има значение, но наистина толко ми взеха само.а тази година като го подновявах каското първо оцениха колата на 7000, после като казах че искам и цд-то, го направиха 7200, и го написаха в полицата..... 
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”