Случайно, едва ли ще се намери....съчувствам ти искрено. На мен преди 2-3г. ми откраднаха предната маска на Г2 посред бял ден, на центъра до сградата на централна поща....
Съжалявам за случката!
Района наистина е такъв.
Миналия месец, приятелче изгоря на паркинга срещу градската - въпреки пищящата му аларма посред бял ден, изкривили дясната врата под дръжката за да могат да бръкнат, отворят и приберат ЦД-то
а какво ви пречи да си застраховате cd-тата?
верно, ще се мотаеш по застрахователи после, ама поне няма да си толко вътрешно.
а това да си караш на касетка, щото нема да я гепат не е точно така, защото има наркоманчета за 20кинта ръгат човек, що да не ти счупат джама....все същото е.
Буфка, вземи си един диск мен или още по добре мп3 плейър и у джоба, да си спокоен
Да бе
18 лв?
Къде това?
Аз си плащам 10% от стойността на сФирката за застраховка + увеличаването на общтата застрахователна стойност на колата при кражба
Което ме навежда на мисълта, колегата като застраховател дали се е сетил да застрахова неговия Blaupunkt ?!
еми в булинс го застраховах....по фактура е 230 лева.Но това беше след като беше вече направено каското.незнам това дали има значение, но наистина толко ми взеха само.а тази година като го подновявах каското първо оцениха колата на 7000, после като казах че искам и цд-то, го направиха 7200, и го написаха в полицата.....
Сори колега. Мен ме разбиваха няколко пъти по маршрута от ДНА до 2-ро районно. Последния път пред сами районното. Полисмените казаха, че са едни и същи, но не можели да ги хванат. Един път изгорях и зад Дом на книгата до банките