Днес ме удариха и избягаха

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Днес ме удариха и избягаха

Мнениеот golfmk1 » Съб 16 апр 2011 22:00

Записах номера на мръсния гад и се обадих на 166.От там ме попитаха дали колата ми е в движение и да отида в КАТ.Като го намерят нещастника, какво ще се случи с него?

Потребителски аватар
williams_vn
Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
Двигател:

Re: Днес ме удариха и избягаха

Мнениеот williams_vn » Съб 16 апр 2011 22:03

както казваха скоро в един филм по БтВ "ще има болка много ама много болка " намирам го такъв и си купува колата ми на цена която аз реша

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Съб 16 апр 2011 22:04

golfmk1 написа:Като го намерят нещастника, какво ще се случи с него?

Нищо в сравнение на това което щеше да му се случи ако бях на твое място и аз го намеря... Как изобщо го изпусна да избяга??? Аз в такива случай ги засичам и им чупя ключовете на колите в патроните,нека бягат... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Данко
R.I.P Madcap
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: AJM 1999
Контакти:

Мнениеот Данко » Съб 16 апр 2011 22:07

по принцип ако го намерят ,следва акт за направеното ПТП,акт за употреба на алкохол и отнемане на свидетелството за управление на МПС поне така съм чул от познат полицай

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Съб 16 апр 2011 22:08

Нищо съществено. Ще му пратят "честитка", той няма да се яви, ти ще пиеш една студена вода и такам :)

ПП
williams_vn, не се пъни толкоз защото никога не знаеш на какъв юнак ще попаднеш. Да не стане после и ремонта да му платиш и два месеца с памперс да ходиш докато ти зарастнат шевовете ;)
Лесно е да се пишат високопарни постове във форумите, но на яве изведнъж нещата не са чак толкова лесни и розови ;)

Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Мнениеот 6669 » Съб 16 апр 2011 22:11

groznika написа:Нищо съществено. Ще му пратят "честитка", той няма да се яви, ти ще пиеш една студена вода и такам :)

ПП
williams_vn, не се пъни толкоз защото никога не знаеш на какъв юнак ще попаднеш. Да не стане после и ремонта да му платиш и два месеца с памперс да ходиш докато ти зарастнат шевовете ;)
Лесно е да се пишат високопарни постове във форумите, но на яве изведнъж нещата не са чак толкова лесни и розови ;)

Багер при маневриране закача Мерцедес 600SEL.
От мерцедеса изскача бясна мутра и рязко отваря вратата на багера. Вътре - як бабанка, едвам се събира в кабината.
Багериста: - К'во искаш?
- Аз, такова, ами... трябва ми ключ 19.
- Нямам. Аз до 27 ги завивам на ръка.

п.п Мился, че се съставяше акт за напускане на птп, проба на алкохол и лишаване СУМПС за известен период :beer

golfmk1
Low rider

Мнениеот golfmk1 » Съб 16 апр 2011 22:20

А кой ще ми плати щетата на мен?Няма как да не се яви след като му изпратят честитка.Полицая каза, че ако не дойде сам, те ще го доведат :lol:

Потребителски аватар
lub0o
Автомобил: Subaru Outback 2.5-05
Двигател:

Мнениеот lub0o » Съб 16 апр 2011 22:27

един познат така имаше леко ПТП с един бус,обаче той е карал без гражданска тогава и след ПТП-то избягал,след извесно време милицията отишла в тях даго тарсят mhihi ,та после ходеха в кат да се разправят с шофъора на буса,какво стана накрая незнам

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Съб 16 апр 2011 22:31

golfmk1 написа:А кой ще ми плати щетата на мен?Няма как да не се яви след като му изпратят честитка.Полицая каза, че ако не дойде сам, те ще го доведат :lol:

айде първо докажи че той те е ударил и е избягал и тогава чакай някой да ти плати ами ако си объркал една цифра или буква от номера!към момента в който го призоват неговата кола е в перфектно състояние без драскотина как ще докажеш че той те е ударил?
вкарал си се в нещо от което няма да видиш пари освен ако този не е голям балък да си признае и не си е оправил пораженията по колата!

Потребителски аватар
lub0o
Автомобил: Subaru Outback 2.5-05
Двигател:

Мнениеот lub0o » Съб 16 апр 2011 22:37

titi7707 написа:
golfmk1 написа:А кой ще ми плати щетата на мен?Няма как да не се яви след като му изпратят честитка.Полицая каза, че ако не дойде сам, те ще го доведат :lol:

айде първо докажи че той те е ударил и е избягал и тогава чакай някой да ти плати ами ако си объркал една цифра или буква от номера!към момента в който го призоват неговата кола е в перфектно състояние без драскотина как ще докажеш че той те е ударил?
вкарал си се в нещо от което няма да видиш пари освен ако този не е голям балък да си признае и не си е оправил пораженията по колата!

има врътичка да се отърве да :да:

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Съб 16 апр 2011 22:47

Аз го ядох така преди 1,5 години. Удариха ме и се изпариха. Ама аз запомних номера. Ама по колата ми нямаше следа от боята, само омачкано. Накрая нищо не стана, въпреки там призовките и историйте с милицията. Нямаше как да докажа че ме е ударила конкретната кола, щото на нея и нямаше нищо..../как ше и има, като ме удари с теглича/
Добре че имах каско, че :banghead: ....

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Съб 16 апр 2011 22:48

Затова е важно да не избяга! Ама понякога човек се шашардисва явно и... :banghead: :banghead: :banghead:

Потребителски аватар
koko_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koko_GTI » Нед 17 апр 2011 0:04

а ти пусна ли си ЗАЯВЛЕНИЕ в Кат ? процедурата е следната : както вече си се обадил на 166 , отишъл си до Кат , пускаш заявление и чакаш . от Кат призовават собственика на колата на която си дал номера, той казва кой е карал колата, пишат му Акт и ти издават протокол за ПТП . отиваш в неговата компания по ГР. отг. и ти плащат. А него го лишават за 1 месец от правоуправление, за това че е напуснал ПТП-то и не е уведомил контролните органи :) . това е в общи линии.

stanev11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanev11 » Нед 17 апр 2011 6:46

koko_GTI написа:

а ти пусна ли си ЗАЯВЛЕНИЕ в Кат ? процедурата е следната : както вече си се обадил на 166 , отишъл си до Кат , пускаш заявление и чакаш . от Кат призовават собственика на колата на която си дал номера, той казва кой е карал колата, пишат му Акт и ти издават протокол за ПТП . отиваш в неговата компания по ГР. отг. и ти плащат. А него го лишават за 1 месец от правоуправление, за това че е напуснал ПТП-то и не е уведомил контролните органи :) . това е в общи линии.

ето това трябва да стане по принцип.

golfmk1
Low rider

Мнениеот golfmk1 » Нед 17 апр 2011 7:01

Има свидетели, че ме е ударила точно тази кола.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”