Днес ме удариха и избягаха
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Днес ме удариха и избягаха
Записах номера на мръсния гад и се обадих на 166.От там ме попитаха дали колата ми е в движение и да отида в КАТ.Като го намерят нещастника, какво ще се случи с него?
- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
Re: Днес ме удариха и избягаха
както казваха скоро в един филм по БтВ "ще има болка много ама много болка " намирам го такъв и си купува колата ми на цена която аз реша
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
golfmk1 написа:Като го намерят нещастника, какво ще се случи с него?
Нищо в сравнение на това което щеше да му се случи ако бях на твое място и аз го намеря... Как изобщо го изпусна да избяга??? Аз в такива случай ги засичам и им чупя ключовете на колите в патроните,нека бягат...

- Данко
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: AJM 1999
- Контакти:
по принцип ако го намерят ,следва акт за направеното ПТП,акт за употреба на алкохол и отнемане на свидетелството за управление на МПС поне така съм чул от познат полицай
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Нищо съществено. Ще му пратят "честитка", той няма да се яви, ти ще пиеш една студена вода и такам 
ПП
williams_vn, не се пъни толкоз защото никога не знаеш на какъв юнак ще попаднеш. Да не стане после и ремонта да му платиш и два месеца с памперс да ходиш докато ти зарастнат шевовете
Лесно е да се пишат високопарни постове във форумите, но на яве изведнъж нещата не са чак толкова лесни и розови

ПП
williams_vn, не се пъни толкоз защото никога не знаеш на какъв юнак ще попаднеш. Да не стане после и ремонта да му платиш и два месеца с памперс да ходиш докато ти зарастнат шевовете

Лесно е да се пишат високопарни постове във форумите, но на яве изведнъж нещата не са чак толкова лесни и розови

- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
groznika написа:Нищо съществено. Ще му пратят "честитка", той няма да се яви, ти ще пиеш една студена вода и такам
ПП
Багер при маневриране закача Мерцедес 600SEL.
От мерцедеса изскача бясна мутра и рязко отваря вратата на багера. Вътре - як бабанка, едвам се събира в кабината.
Багериста: - К'во искаш?
- Аз, такова, ами... трябва ми ключ 19.
- Нямам. Аз до 27 ги завивам на ръка.
п.п Мился, че се съставяше акт за напускане на птп, проба на алкохол и лишаване СУМПС за известен период

-
- Low rider
А кой ще ми плати щетата на мен?Няма как да не се яви след като му изпратят честитка.Полицая каза, че ако не дойде сам, те ще го доведат 

- lub0o
- Автомобил: Subaru Outback 2.5-05
- Двигател:
един познат така имаше леко ПТП с един бус,обаче той е карал без гражданска тогава и след ПТП-то избягал,след извесно време милицията отишла в тях даго тарсят
,та после ходеха в кат да се разправят с шофъора на буса,какво стана накрая незнам

- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
golfmk1 написа:А кой ще ми плати щетата на мен?Няма как да не се яви след като му изпратят честитка.Полицая каза, че ако не дойде сам, те ще го доведат
айде първо докажи че той те е ударил и е избягал и тогава чакай някой да ти плати ами ако си объркал една цифра или буква от номера!към момента в който го призоват неговата кола е в перфектно състояние без драскотина как ще докажеш че той те е ударил?
вкарал си се в нещо от което няма да видиш пари освен ако този не е голям балък да си признае и не си е оправил пораженията по колата!
- lub0o
- Автомобил: Subaru Outback 2.5-05
- Двигател:
titi7707 написа:golfmk1 написа:А кой ще ми плати щетата на мен?Няма как да не се яви след като му изпратят честитка.Полицая каза, че ако не дойде сам, те ще го доведат
айде първо докажи че той те е ударил и е избягал и тогава чакай някой да ти плати ами ако си объркал една цифра или буква от номера!към момента в който го призоват неговата кола е в перфектно състояние без драскотина как ще докажеш че той те е ударил?
вкарал си се в нещо от което няма да видиш пари освен ако този не е голям балък да си признае и не си е оправил пораженията по колата!
има врътичка да се отърве да

Аз го ядох така преди 1,5 години. Удариха ме и се изпариха. Ама аз запомних номера. Ама по колата ми нямаше следа от боята, само омачкано. Накрая нищо не стана, въпреки там призовките и историйте с милицията. Нямаше как да докажа че ме е ударила конкретната кола, щото на нея и нямаше нищо..../как ше и има, като ме удари с теглича/
Добре че имах каско, че
....
Добре че имах каско, че

-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Затова е важно да не избяга! Ама понякога човек се шашардисва явно и...

- koko_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
golfmk1 написа:А кой ще ми плати щетата на мен?Няма как да не се яви след като му изпратят честитка.Полицая каза, че ако не дойде сам, те ще го доведат
а ти пусна ли си ЗАЯВЛЕНИЕ в Кат ? процедурата е следната : както вече си се обадил на 166 , отишъл си до Кат , пускаш заявление и чакаш . от Кат призовават собственика на колата на която си дал номера, той казва кой е карал колата, пишат му Акт и ти издават протокол за ПТП . отиваш в неговата компания по ГР. отг. и ти плащат. А него го лишават за 1 месец от правоуправление, за това че е напуснал ПТП-то и не е уведомил контролните органи

-
- Автомобил:
- Двигател:
koko_GTI написа:golfmk1 написа:А кой ще ми плати щетата на мен?Няма как да не се яви след като му изпратят честитка.Полицая каза, че ако не дойде сам, те ще го доведат
а ти пусна ли си ЗАЯВЛЕНИЕ в Кат ? процедурата е следната : както вече си се обадил на 166 , отишъл си до Кат , пускаш заявление и чакаш . от Кат призовават собственика на колата на която си дал номера, той казва кой е карал колата, пишат му Акт и ти издават протокол за ПТП . отиваш в неговата компания по ГР. отг. и ти плащат. А него го лишават за 1 месец от правоуправление, за това че е напуснал ПТП-то и не е уведомил контролните органи. това е в общи линии.
ето това трябва да стане по принцип.
-
- Low rider
Има свидетели, че ме е ударила точно тази кола.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”