къде мога да намеря качествено фолио за прозорците ?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Golf6000
Автомобил:
Двигател:

къде мога да намеря качествено фолио за прозорците ?

Мнениеот Golf6000 » Нед 20 мар 2011 20:09

Колеги много ще съм благодарен ако някой ми каже от къде да си закупя от качественото фолио(американското) за стъклата на колата ми и каква цена е? и дали ще продават тези (майсторите) които ги лепят професионално а аз да си го налепа на стъклата благодаря предварително поздрави :drunk :да:

Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Re: къде мога да намеря качествено фолио за прозорците ?

Мнениеот IvailoOo » Нед 20 мар 2011 20:40

http://topspeed.bg/catalog.php?cid=141

Ако ще си го правиш сам и на улицата моят съвет е да не даваш много пари за фолио,понеже няма да останеш очарован,поради всичките полепнали боклуци и др.глупости. Хубавото фолио върви със топъл и чист гараж :Mr Green Fun

П.С. американско ,колкото съм и аз mhihi :screwy

Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Мнениеот stefarata » Нед 20 мар 2011 20:46

Потребителски аватар
scum85
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scum85 » Нед 20 мар 2011 21:00

3М ще свършат работата перфектно ако държиш на това! Можеш да ги намериш в София на 7ми км. по цариградско посока център до бензиностанция OMV (и сградата на пиреус лизинг).
Друг вариант е фирма Васкони намираща се близо до 3М - в дружба до сградата на ЕНИКОМ.
Специално , съм чувал че в 3М работят перфектно, без никакви забележки , но цената е около 200 - 240 лв

Трябва да имаш предвид , че щом ти затъмнят стъклата в 3М - няма да се наложи да изключиш машинките си отзад, за да не се разлепи фолиото ако някои случайно реши да отвори прозореца.

Ти си решаваш, можеш да минеш и с 10 лв ;)

Потребителски аватар
IvailoOo

Мнениеот IvailoOo » Нед 20 мар 2011 21:04

Хм..е как става това...моите аз си ги правих,минах с 4 лв mhihi и нямам проблеми с отварянето.При това и на старата ми кола цяло лято не се затваряха.Всичко е до майстора батка :wink:

П.С. има заключване на задните стъкла,изолираш ги отзаде и не му мислиш mhihi

ivelin1476
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivelin1476 » Нед 20 мар 2011 21:08

IvailoOo написа:Хм..е как става това...моите аз си ги правих,минах с 4 лв mhihi и нямам проблеми с отварянето.При това и на старата ми кола цяло лято не се затваряха.Всичко е до майстора батка :wink:

:applause:

Потребителски аватар
Golf6000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf6000 » Нед 20 мар 2011 21:10

IvailoOo написа:http://topspeed.bg/catalog.php?cid=141

Ако ще си го правиш сам и на улицата моят съвет е да не даваш много пари за фолио,понеже няма да останеш очарован,поради всичките полепнали боклуци и др.глупости. Хубавото фолио върви със топъл и чист гараж :Mr Green Fun

П.С. американско ,колкото съм и аз mhihi :screwy

ееее ще внимавам имам гараж ще се постарая обичам качествените неща имам търпение ще стане но и хубаво време трябва слънчево :beer

Потребителски аватар
Golf6000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf6000 » Нед 20 мар 2011 21:16

IvailoOo написа:Хм..е как става това...моите аз си ги правих,минах с 4 лв mhihi и нямам проблеми с отварянето.При това и на старата ми кола цяло лято не се затваряха.Всичко е до майстора батка :wink:

съгласен съм с теб колега и аз съм лепил фолио и се е получавало доста добре даже перфектно само че махам курата и лайсната на прозореца и се прай кат хората и съм нямал проблем със свалянето на прозореца но сега съм с друга кола и ще и слагам взех е преди 6 месеца голф 3-ката на аватара дано се справя със задното стъкло колега от форума ми каза че трябвало на 2- парчета да се лепи :да: :drunk

Потребителски аватар
IvailoOo

Мнениеот IvailoOo » Нед 20 мар 2011 21:17

Е тогава търси по-дебело,не като тези боклуци от 5-10лв. То даже на пипане се усеща разликата. И за предпочитане да е ненадраскваемо. То пак се драска,но не остават такива следи от шпатулата,или пък да трябва да я увиваш в разни пърцали с цел предотвратяването им :Mr Green Fun Успех и да се похвалиш после :да: :beer :Mr Green Fun

Едит: на 3-ката задното се канех онзи ден да го лепя,но времето се развали иначе не е особено извито може и с 1 да стане. На 2-ката го слагах сам (голямо мъчение докато го отлепиш...зелепишш... да извадиш водата mhihi ) Иначе ако вземеш по-дебело фолио можеш да процедираш по друг начин. Налагаш го от вънщната страна с прозрачното нагоре, така че после като го сложиш то фактически да дойде отдолу. И нагряваш с пистолет за горещ въздух,за да може да прилепне точно, но за жалост с тея тънките ментета не става.Трябва си дебело :D

Последна промяна от IvailoOo на Нед 20 мар 2011 21:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Мнениеот 6669 » Нед 20 мар 2011 21:20

Сваляш стъклото и го облепяш до там където не се вижда при вдигнато стъкло(под уплътнението на монтиран прозорец) и няма проблеми. Иначе има едно което е 10 лева и се продава в цилиндрични кутии - водят го американско. Доста по-добре се държи от колкото това от 3 лева - 2 година на всичките не е мръднало - дори и на предните дето всеки ден се свалят :wink:

Потребителски аватар
Golf6000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf6000 » Нед 20 мар 2011 21:22

мерси колега още един човек ми каза че е добро това фолио :drunk :beer :banana :да:

Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Мнениеот 6669 » Нед 20 мар 2011 21:25

Пробвай на източен, има една къщичка на която има огромна табела затъмняване на стъкла с уса фолио и карбонизиране, не ти пречи да провериш с какво работят и на какви цени :wink:

Потребителски аватар
Golf6000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf6000 » Нед 20 мар 2011 21:33

IvailoOo написа:Е тогава търси по-дебело,не като тези боклуци от 5-10лв. То даже на пипане се усеща разликата. И за предпочитане да е ненадраскваемо. То пак се драска,но не остават такива следи от шпатулата,или пък да трябва да я увиваш в разни пърцали с цел предотвратяването им :Mr Green Fun Успех и да се похвалиш после :да: :beer :Mr Green Fun

Едит: на 3-ката задното се канех онзи ден да го лепя,но времето се развали иначе не е особено извито може и с 1 да стане. На 2-ката го слагах сам (голямо мъчение докато го отлепиш...зелепишш... да извадиш водата mhihi ) Иначе ако вземеш по-дебело фолио можеш да процедираш по друг начин. Налагаш го от вънщната страна с прозрачното нагоре, така че после като го сложиш то фактически да дойде отдолу. И нагряваш с пистолет за горещ въздух,за да може да прилепне точно, но за жалост с тея тънките ментета не става.Трябва си дебело :D

колега същата история и аз имах голф 2 задното го прайх без проблем но на сегашната ми голф 3-ка не става с един пласт 2 пъти пробвам и не става даже съм пробвал да го размеря и право да си пасне да стане но е елипсовиден задния прозорец и май на две парчета ще стане един колега ми каза от форума ще се пробвам като се оправи времето :banana :drunk :beer

Потребителски аватар
Golf6000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf6000 » Пон 21 мар 2011 11:47

6669 написа:Пробвай на източен, има една къщичка на която има огромна табела затъмняване на стъкла с уса фолио и карбонизиране, не ти пречи да провериш с какво работят и на какви цени :wink:

да ще ги видя за информация но ще гледам да се справя сам в лепенето на фолио правил съм го и друг път получавало се е много добре само да намеря качествено фолио много колеги ми пратиха линкове за поръчка и ми са струват добри утре ще ходя до магазина автоспринт мисля че се казваше пътя за коматево на излизане от градъ :banana :drunk

Потребителски аватар
gozzu
Автомобил: Vw Golf 4 2_8 V6 4Motion 204 hp
Двигател: BDE 2002 г

Мнениеот gozzu » Пон 28 мар 2011 19:51

Колега http://www.llumar.bg/ е наистина качествено фолио,на мен за Голфа (2 врати) за целия без челното стъкло, само фолиото ми излезе 96-97 лева.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”