IvailoOo написа:Хм..е как става това...моите аз си ги правих,минах с 4 лви нямам проблеми с отварянето.При това и на старата ми кола цяло лято не се затваряха.Всичко е до майстора батка
П.С. има заключване на задните стъкла,изолираш ги отзаде и не му мислиш
IvailoOo написа:http://topspeed.bg/catalog.php?cid=141
Ако ще си го правиш сам и на улицата моят съвет е да не даваш много пари за фолио,понеже няма да останеш очарован,поради всичките полепнали боклуци и др.глупости. Хубавото фолио върви със топъл и чист гараж
П.С. американско ,колкото съм и аз![]()
IvailoOo написа:Хм..е как става това...моите аз си ги правих,минах с 4 лви нямам проблеми с отварянето.При това и на старата ми кола цяло лято не се затваряха.Всичко е до майстора батка
stefarata написа:http://shopix.bg/Folio-za-zatymniavne-na-prozorci-USA
IvailoOo написа:Е тогава търси по-дебело,не като тези боклуци от 5-10лв. То даже на пипане се усеща разликата. И за предпочитане да е ненадраскваемо. То пак се драска,но не остават такива следи от шпатулата,или пък да трябва да я увиваш в разни пърцали с цел предотвратяването имУспех и да се похвалиш после
![]()
![]()
Едит: на 3-ката задното се канех онзи ден да го лепя,но времето се развали иначе не е особено извито може и с 1 да стане. На 2-ката го слагах сам (голямо мъчение докато го отлепиш...зелепишш... да извадиш водата) Иначе ако вземеш по-дебело фолио можеш да процедираш по друг начин. Налагаш го от вънщната страна с прозрачното нагоре, така че после като го сложиш то фактически да дойде отдолу. И нагряваш с пистолет за горещ въздух,за да може да прилепне точно, но за жалост с тея тънките ментета не става.Трябва си дебело
6669 написа:Пробвай на източен, има една къщичка на която има огромна табела затъмняване на стъкла с уса фолио и карбонизиране, не ти пречи да провериш с какво работят и на какви цени
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта