Останах потресен.....
Току що се прибирам аз от приятелката си, и точно да си влизам аз в Симеоново, пред хотел Перла ( Драгалевци ) ме спират. До тук добре и всичко си е нормално. Майора който ме спря видя каквото искаше и в следващия момент ме пита " Абе младеж ти не видя ли палката, защото ми се стори че ме видя в последния момент ".... и аз най-добродушно му викам - "Абе аз видях, ама както се се скрили в тъмното някой ще ви подмине"... в този момент обаче идват другите двама от Нивата и единия с привидно намерение да се заяжа пита "Колега ,КЪФ Е ТОЯ?" и веднага след това другия който дойде с него отговаря " Който и да е,кара голф и е от ФВ клуба, значи ще има проблеми!" Ето тука вече аз се вцепених, неможах да разбера какво като съм от клуба? Почнаха да ме пребъркват за оръжие, проверяваха ми багажника, дори питаха дали музиката ми е крадена???????? Това какво е изобщо?? Дори не ми приличапе на ротинна проверка. След около 15тина минути заяждане за "БЪРЗИТЕ ГОЛФОВЕ", намеци за наркотици , кражби на коли и нелегални гонки решиха да ми пожелаят приятна вечер и да ме пуснат да си ходя.
Такова нещо за 1ви път ми се случва и още немога да си обясня какво стана ???? Въпроса ми е дали някой друг от клуба е имал подобни "спречквания" с ОРГАНИТЕ НА РЕДА.... или и аз незнам как да го разбирам?!?

Vw Club и проблеми с Полицията??? Има ли такова нещо?
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Vw Club и проблеми с Полицията??? Има ли такова нещо?
разбирай го че са се правили на много умни тъпите копелета ,просто са се заяждалиTishku написа:.... или и аз незнам как да го разбирам?!?
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Изобщо нямат право да се държат по този начин!!! Всякакви обиди, изказвания по какъвто и да е повод, несвързан с проверката, са най - малкото неуместни! Да не говорим, че нямат право да те претърсват без основание! пМожеш спокойно да им пуснеш една жалбичка, но най - вероятно резултатът ще е нулев! Нямаше ли някой с тебе в колата? Така можеше да имаш свидетел! Ако има проблеми на базата на стикера може да подадем и обща жалба от името на клуба! Некадърници! Вместо да си вършат работата, се дървят за щяло и нещяло! Вчера един клиент ми се обади с подобен проблем! Наричали го селянин и т.н.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Абе следващия път вадиш едно тефтерче и химикал и ги молиш да ти кажат имената си и номерата на значките си, да видиш как ще глътнат бастуните и ще сменят тона! Малеее, как ги е страх ама се правят на мноооо отворени, обаче като усетят, че нещо май си в час с правилата и с правата си и веднага смекчават тона и почват да ти се извиняват.
Един пич разправяше скоро, че неговия номер бил, като види ченгета да махат, спира 10 метра преди тях, скача от колата, ама я оставя с отворени вари и прозорци и панически хуква през полето. Съответно и куките след него. Бяха 50-60 метра и започва да пикае
И те като го питат "Що бягаш бе?" - "Ами пикае ми се и ме е срам, та да се скрия от вас
" Голем смЕх 
Един пич разправяше скоро, че неговия номер бил, като види ченгета да махат, спира 10 метра преди тях, скача от колата, ама я оставя с отворени вари и прозорци и панически хуква през полето. Съответно и куките след него. Бяха 50-60 метра и започва да пикае

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”