Vw Club и проблеми с Полицията??? Има ли такова нещо?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Vw Club и проблеми с Полицията??? Има ли такова нещо?

Мнениеот Tishku » Нед 17 сеп 2006 19:47

Останах потресен.....
Току що се прибирам аз от приятелката си, и точно да си влизам аз в Симеоново, пред хотел Перла ( Драгалевци ) ме спират. До тук добре и всичко си е нормално. Майора който ме спря видя каквото искаше и в следващия момент ме пита " Абе младеж ти не видя ли палката, защото ми се стори че ме видя в последния момент ".... и аз най-добродушно му викам - "Абе аз видях, ама както се се скрили в тъмното някой ще ви подмине"... в този момент обаче идват другите двама от Нивата и единия с привидно намерение да се заяжа пита "Колега ,КЪФ Е ТОЯ?" и веднага след това другия който дойде с него отговаря " Който и да е,кара голф и е от ФВ клуба, значи ще има проблеми!" Ето тука вече аз се вцепених, неможах да разбера какво като съм от клуба? Почнаха да ме пребъркват за оръжие, проверяваха ми багажника, дори питаха дали музиката ми е крадена???????? Това какво е изобщо?? Дори не ми приличапе на ротинна проверка. След около 15тина минути заяждане за "БЪРЗИТЕ ГОЛФОВЕ", намеци за наркотици , кражби на коли и нелегални гонки решиха да ми пожелаят приятна вечер и да ме пуснат да си ходя.

Такова нещо за 1ви път ми се случва и още немога да си обясня какво стана ???? Въпроса ми е дали някой друг от клуба е имал подобни "спречквания" с ОРГАНИТЕ НА РЕДА.... или и аз незнам как да го разбирам?!?

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Re: Vw Club и проблеми с Полицията??? Има ли такова нещо?

Мнениеот landwarrior » Нед 17 сеп 2006 19:49

Tishku написа:.... или и аз незнам как да го разбирам?!?
разбирай го че са се правили на много умни тъпите копелета ,просто са се заяждали

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Нед 17 сеп 2006 19:51

не се ебавайте с ФВ клуба!
тука е дрогата, бързите голфове, оръжието и готините мадами.
и куките го знаят!
дръж се бат'бойкоооо идеме! много сме-силни сме!
mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 17 сеп 2006 19:51

ахаха аз имам редовно такива спречквания :lol:
2 пъти вече ме ебават заради срикера :lol:
ама не им се впрягай бе, нищо немогат да ти направат за това ги е яд :wink:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Нед 17 сеп 2006 19:53

много просто те са от опел клуба и просто волксваген не ги кефи! слаби са им астрите и завиждат mhihi

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 17 сеп 2006 19:53

vaskoto1 написа:...не се ебавайте с ФВ клуба!
тука е дрогата, бързите голфове, оръжието и готините мадами.
и куките го знаят!
..

mhihi mhihi хаха Васе, ще ми позволиш ли да те цитирам другия път като ме спрат mhihi mhihi :cop

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Нед 17 сеп 2006 20:08

тъпаци, вместо да си гледат работата те се чудят с кой да се заяждат. другият път им запиши номерата на значките и пусни жалба.

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Нед 17 сеп 2006 20:09

колега лепни си 1 стикер РЕНО КЛУБ БЪЛГАРИЯ, аз веднъж отървах така mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 17 сеп 2006 20:14

Изобщо нямат право да се държат по този начин!!! Всякакви обиди, изказвания по какъвто и да е повод, несвързан с проверката, са най - малкото неуместни! Да не говорим, че нямат право да те претърсват без основание! пМожеш спокойно да им пуснеш една жалбичка, но най - вероятно резултатът ще е нулев! Нямаше ли някой с тебе в колата? Така можеше да имаш свидетел! Ако има проблеми на базата на стикера може да подадем и обща жалба от името на клуба! Некадърници! Вместо да си вършат работата, се дървят за щяло и нещяло! Вчера един клиент ми се обади с подобен проблем! Наричали го селянин и т.н.

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Нед 17 сеп 2006 20:23

Мне, бях си самичак и си карах спокойно.... Просто не ми е ясно защо правят така, да съм карал с превишена скорост или нещо такова, ама не... явно с нещо съм ги издразнил! А ако голфовете не ги кефят, ще трябва да свикват :twisted:

пп. Явно съм криминално изглеждаща личност, щом и за оръжие ме претърсваха... :horror: mhihi mhihi

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 17 сеп 2006 21:13

Абе следващия път вадиш едно тефтерче и химикал и ги молиш да ти кажат имената си и номерата на значките си, да видиш как ще глътнат бастуните и ще сменят тона! Малеее, как ги е страх ама се правят на мноооо отворени, обаче като усетят, че нещо май си в час с правилата и с правата си и веднага смекчават тона и почват да ти се извиняват.

Един пич разправяше скоро, че неговия номер бил, като види ченгета да махат, спира 10 метра преди тях, скача от колата, ама я оставя с отворени вари и прозорци и панически хуква през полето. Съответно и куките след него. Бяха 50-60 метра и започва да пикае :) И те като го питат "Що бягаш бе?" - "Ами пикае ми се и ме е срам, та да се скрия от вас :lol: " Голем смЕх :)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 17 сеп 2006 21:18

musura написа:...

Напълно си прав, а пък за твоя познат mhihi :lool

Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Мнениеот dj_nako » Нед 17 сеп 2006 21:20

а да не би да са им пратили информация че vw club е някаква престъпна,терористична организация занимаваща се с трафик на оръжие,крадена музика и какво ли още не :) кфо да се прави тапи ченгета.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 17 сеп 2006 21:23

аз като чета във форума през ден теми "да им изсъхнат ръцете на ..." и някой колега изреве за халогени или музика ... май сме донори на престъпниците

Потребителски аватар
Voodoo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Voodoo » Нед 17 сеп 2006 21:25

Не ги молиш за НИЩО!!!Те трябва да те помолят най-учтиво!Заплатите им ги плащаш ти и аз и всички други като нас!Задължително е като дойде при теб ,след като те е спрял ,полицаят да се ЛЕГИТИМИРА - име ,чин и от кое РПУ са!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”