Вчера ходих да гледам това Голфче->http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11271103992744613&f1=details.
Перфектно на външен вид,табло,дръжки,тапицерия отзад като нова...НО ми направи впечатление,че тапицерията на шоф.седалка(седалките са плитко рекаро) там където се търка при влизане в колата,от лявата страна на кръста на седнал човек е протъркана почти до скъсване,според вас какво означава това,като се има впредвид,че тапицерията на моето Венто(1993г.!) на същото място е непокътната.
Някой има ли Голф 4 около тази година с протъркана тапицерия на това място?
Въпрос за тапицерия на Голф 4
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за тапицерия на Голф 4
Означава, че доста пъти е слизал да си взема баничка, и после пак обратното... Колега, това са 2-ра ръка автомобили, по-добре че не са я поправили, явно нямат намерение да магерят колата и затова са я оставили тъка... Иначе ако са я оправили ще кажеш тая кола няма забележка, нормално ли е?
По-добре виж двигателя в какво състояние е... ако е чорбалак това не е тфоята кола.. и то за 9 бона.. с тая изтъркана седалка..
п,п По принцип италянците са си мърлячи, то си личи и на снимките, по стелките на колата има пясък докаран от Милано, но явно колата както си е докарана така си я продават.. Но лично според мен цената е много висока!
По-добре виж двигателя в какво състояние е... ако е чорбалак това не е тфоята кола.. и то за 9 бона.. с тая изтъркана седалка..

п,п По принцип италянците са си мърлячи, то си личи и на снимките, по стелките на колата има пясък докаран от Милано, но явно колата както си е докарана така си я продават.. Но лично според мен цената е много висока!
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На моя Голф същия борд беше протъркан, за 40 лв стана като нов при един тапицер. Отделно от многото качване и сядане на тежък човек се беше смачкал. Това са бели кахъри, гледай другите белези. Мен ме плаши че джамбазите твърдят че е с нов съединител и нови гуми 16-ки. Ако е наистина така е добре защото съединителя без маховик е 600 лв и гумите са 600 лв. За тия пари ще вземеш и с по-новите мотори PD.
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
това да ти е кахъра,мойта като я взех тъкмо беше започнало да се протрива въпросното место,а сега се е развлакнико и скоро трябва да взема мерки преди да е зейнала дупка,при сядане и ставане от колата гърба и задника се отриват точно там ,така че е неизбежно протриването!А и аз не съм чак толкова дебел ,както казват колеги,просто седалката идва на нисичко,според мен!...а и материалите на по новите каручки са си много ниско качество,без изключение,на стария вектрата е 89 година-салона е непокътнат!
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Това значи поне 300 000-400 000 км, точно тази тапицерия е адски здрава и устойчива.
- mitov_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,моят голф като го купувах беше същия.Перфектен външен вид и вътре супер с изключение на шофьорската седалка... по същия начин скъсана! Намерих си същата седалка в една морга и си я смених
Гледай двигателя да е ОК.Но си приготви едни 1500лв. минимум след като я вземеш... !
Ремаци,ролки,масла,филтри,регистрация в кат,еко такса... 100 процента и по ходовата част ще има нещо...На снимките изглежда чудесна

Гледай двигателя да е ОК.Но си приготви едни 1500лв. минимум след като я вземеш... !
Ремаци,ролки,масла,филтри,регистрация в кат,еко такса... 100 процента и по ходовата част ще има нещо...На снимките изглежда чудесна

- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
MK4 написа:Това значи поне 300 000-400 000 км, точно тази тапицерия е адски здрава и устойчива.
не мисля че е мерилка за километрите!

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Означава че "новите" VW-та са направени от много хубави материали. Някой да покаже на плитките седалки на пасат б3 протъркано. 

- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kaiser666 написа:Означава че "новите" VW-та са направени от много хубави материали. Някой да покаже на плитките седалки на пасат б3 протъркано.
именно ,материалите са боклук!няма спор!баджанак ми има пежо 307 на 4 години ,там нямам коментар...
- Supawiza
- Автомобил:
- Двигател:
Колега това се получава когато човек носи дънки или панталони с цип или копчета отзад на джобовете.
Аз моя като го вземах нямаше такива леко надърпани като бримки места но за блзо 2 години се получиха и то само от тази причина която писах по горе.
Подобно правило важи за волана.
Когато човек кара с пръстени волана се износва много бързо и изглежда така сякаш е на 1 милион километра.
Аз моя като го вземах нямаше такива леко надърпани като бримки места но за блзо 2 години се получиха и то само от тази причина която писах по горе.
Когато човек кара с пръстени волана се износва много бързо и изглежда така сякаш е на 1 милион километра.
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
като гледам скоростния лост-с тази сребристата ивица на топката-това 4х4 ли беше, 6 скорости, или просто някъв едишън.Колата няма бордови компютър което се и вижда на снимката с волана/дясното лостче/, но мисля че това не е от кой знае колко голямо значение.Цветът на колата е трепач.Карай я на стенд и диагностика при някого когото ти посочиш а не продавача, ама първо се пазари за цената че ако е запазена под капака няма сваляне на цената.
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе зависи си и от колата. Карам едно служебно Канго, още няма 40 000 км. Скоростния лост е почнал да се бели, представете си как ще изглежда на 150 000 км. Имаме и бусове Ивеко, има един стар на 260 000 км без особени поражения вътре в кабината. Зависи и от това кой го е карал защото има много мърлячи. Познавам хора които не си мият никога колите.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Supawiza написа:Колега това се получава когато човек носи дънки или панталони с цип или копчета отзад на джобовете.
Много точно мнение! От един дънки с ципове и някви глупости гаджето ми прецака спътниковата седалка....

- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Наистина е някакъв едишън,има лайстни Голф от горната страна на праговете отпред и отзад,плюс топката на скоростния лост и някои други неща...иначе цвета наистина е уникален,петролно сиво ли е,синьо ли е,от различни ъгли изглежда различно-от черно,през тъмно сиво, до тъмно синьо.
Не знам как се води.Салона е в изключително състояние,с изкл. на шофьорската седалка.
Стъклата всичките са 01,с изключение на предното,което е 04,но не ми изглежда да е удряна,водих с мен приятел бояджия.
Информацията за липса на борд комп е много ценна за мен,благодаря ти hitman0013,за мен има значение,ако ще давам близо 10к за кола.
Абе кефи ме форума,от няколко снимки направо се разнищва колата
.
За сведение Голфа се намира до мебелна къща "Бордо"- Асеновград,в автосалона който е от страната на Пловдив...
Не знам как се води.Салона е в изключително състояние,с изкл. на шофьорската седалка.
Стъклата всичките са 01,с изключение на предното,което е 04,но не ми изглежда да е удряна,водих с мен приятел бояджия.
Информацията за липса на борд комп е много ценна за мен,благодаря ти hitman0013,за мен има значение,ако ще давам близо 10к за кола.
Абе кефи ме форума,от няколко снимки направо се разнищва колата

За сведение Голфа се намира до мебелна къща "Бордо"- Асеновград,в автосалона който е от страната на Пловдив...
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Имах Голф 4 даже същия цвят само че 1.8Т мотор, нямаше грам забележка по тапицерията, плата е адски здрав (говоря за дълбокото Рекаро, на тази не се виждат седалките), и аз ходя постоянно с дънки проблем няма, прокъсана ли е на такива ключови места тапицерията това говори за адски много километри пробег.
viewtopic.php?f=53&t=146854
Колегата от тази тема сложи салона от моя Голф след като стана тоталка, никъде няма и най-малката забележка по тапицерията, това за кола на 100 000 по километраж и не се знае реални колко...
viewtopic.php?f=53&t=146854
Колегата от тази тема сложи салона от моя Голф след като стана тоталка, никъде няма и най-малката забележка по тапицерията, това за кола на 100 000 по километраж и не се знае реални колко...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”