Е, отново съм много объркан и изнервен. От известно време насам си хабя нервите по хората, не че аз съм перфектен, но нали винаги другите са ни виновни, та и аз така. Забелязвам, че е много актуално сред автомобилистите фаровете да светят някъде в небесата, даже да беше там, щеше да е добре, но уви. Всеки ден се боря да виждам пътя, защо хората така и не са разбрали, че тези фарове са за да помагат, не за да пречат. Незнам дали на вас ви се случва или само покрай мен минават такива коли, с единя фар нагоре, другия нагоре в и ляво ...и т.н.. Признавам си, че имам проблем с очите, не виждам много добре и трябва да нося очила, но просто от толкова време не съм носил, че вече свикнах да карам така и да виждам работите. Сега обаче като ми застане един отзаде, който ми изгаря очите и като минат 5-6 "колеги" насреща ми и те ме осветят, все едно съм на светлинно шоу и оставам напълно сляп. Проблема е там, че и дори да си бях напълно добре с очите, пак нямаше да мога да виждам, заради такива индивиди.
п.п. Пускам темата, защото имам нужда да захвърля негативната енергия насъбрала се в мен и да продължа да си карам спокойно