ArturDent написа: Аз съм от Русе и знам как го правят това масло.
Кажи ни как го правят де, тук има един колега кара с такова musura(само че синтетика).
***разделям темата за Приста
ArturDent написа: Аз съм от Русе и знам как го правят това масло.
Аз пък от това най-съм доволен!Пробвал съм арали,валволини,кастроли...нннтц.само ПРИСТА!ArturDent написа:aminohus написа:Маслото го сложих Prista 15W40 ,чисто ново.
Ти луд ли си !?Аз съм от Русе и знам как го правят това масло. Само ще ти кажа че единственият човек, когото познавам в града да кара с това масло е шофьор на един бус Форд, най малко на 30 год. (собственост на фурна Па-Па). Та тоя Форд гори 1л./200 км (един литър масло на двеста километра)
![]()
![]()
. Качеството на маслото можеш да познаеш и по цената.
L&R написа:ArturDent написа: Аз съм от Русе и знам как го правят това масло.
Кажи ни как го правят де, тук има един колега кара с такова musura(само че синтетика).
тръба написа:Аз пък от това най-съм доволен!Пробвал съм арали,валволини,кастроли...нннтц.само ПРИСТА!
ArturDent написа:aminohus написа:Маслото го сложих Prista 15W40 ,чисто ново.
Ти луд ли си !?Аз съм от Русе и знам как го правят това масло. Само ще ти кажа че единственият човек, когото познавам в града да кара с това масло е шофьор на един бус Форд, най малко на 30 год. (собственост на фурна Па-Па). Та тоя Форд гори 1л./200 км (един литър масло на двеста километра)
![]()
![]()
. Качеството на маслото можеш да познаеш и по цената.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта