Нямам регистрация в кемпер форумите ( все още) и не мога да задам такова питане. Пък и не видях при търсене с инт.търсачка нешо по моя въпрос.
П.п. качвам снимка на "превозното" средство

samo_pechka написа:... работата е там ,че на нас ни трябва мултифункционален транспортен талант.Т.е. да става и на тов. бус при нужда и на кемпер за св. време . .. С идеята при нужда да се размонтира за 3 часа всичко , което "пречи" и колата да се ползва като товарна в "нетуристическия сезон", има си и задни врати....
red rider написа:.
Първо това не струва толкова пари![]()
Второ - не можеш да ме убедиш , че ще го натовариш с тон и половина и ще си хепи / енд - може би / . Ще клекне до земята , и с пневматика да е / в което се съмнявам / ще пукаш гуми от товара
red rider написа:Може и да не съм прочел/разбрал изискванията , но тази линейка ми се вижда малка за кемпер .
Aprilia написа:А защо просто за 3 иляди евро не си вземеш една прилична каравана и с останалите 4 евра един як бус ? Трябва ти само една Е категория и си ти
Aprilia написа:Идеята наистина си я бива, но това с разоборудването зимата нещо...Според мен си е страшна врътня, да не говорим че навързване на хладилници, води работи и после айде обратно и слеващото лято наново. Не го виждам как ще стане лесно.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта