Значи ...само кемпер, не ми върши работа за жалост
samo_pechka написа:... работата е там ,че на нас ни трябва мултифункционален транспортен талант.Т.е. да става и на тов. бус при нужда и на кемпер за св. време . .. С идеята при нужда да се размонтира за 3 часа всичко , което "пречи" и колата да се ползва като товарна в "нетуристическия сезон", има си и задни врати....
Отделно май не си гледал на какви пари са мердаците -кемпери

Извън бюджета са ми .
Другото е ,че ще "стои" по половин година кат' паметник , без да го ползвам .Не съм напред с материала чак толкова ,че да си купя и тов.бус ,щото имам нужда и от такъв.
Удобството на този тип линейки е голямо за кемпер -мн качествен термо и звукоизолиран фургон , клима,често има и печка,конвертори на 220 волта,ниши подходящи за газови бутилки и т.н. В немски форуми чета за такива.И ако се махнат бурканите и се пребоядиса- гаранция ,че не мож позна ,че е била линейка

с изключение на задните врати-кемперите нямат такива.
Като товарен пък- няма инфо

предимство са двете врати отзад , страничната отпред и вис. на фургона- върви се прав.
А товара ще е макс 1000-1200 кила - гаранция

щото знам какво ще се носи предимно с него

Аз съм технически грамотен и не ми "тежи" да си направя буса по мое желание и то качествено, с възможност за лек демонтаж на оборудването.
Притеснението ми е за регистрацията как да е -плюсове и минуси и дали окачването на линейката ще се справи безпроблемно с товара от посочения порядък. Отпред знам какво да направя ( ако е същото като на бусовете, а именно напречен ресьор), но отзад - не знам как е .Ако е на ресьор и там-песен

.Ще му мисля ,като дойде момента

Ще огледам някоя отдолу как е .
За "парите" си е мой проблема , виждал съм за "малко" пари какво се купува

кола на 130 к.км в "отлично" състояние
П.п. учуди ме ,че
red rider написа:.
Първо това не струва толкова пари
Второ -
не можеш да ме убедиш , че ще го натовариш с тон и половина и ще си хепи / енд - може би / . Ще клекне до земята , и с пневматика да е / в което се съмнявам / ще пукаш гуми от товара
Сериозно ли го казваш това за гумите

Аз досега не съм имал такива проблеми с предните си бусове (фордели) Една не ми е гръмнала досега от товар (1200-1300 кила без мен и спътника ми)
Проблемите ми бяха,че камионите ме настигаха

Може би щото държа мн. на гумите( и не само на тях) и съм вземал само от 8 плата поне и винаги нови !!